ufak bir miktar aldım portfoyde bulunsun dedim ilerisi için bende olumlu baksam da yakın zamanda güzel primlenmiş kısa vadecileri biraz üzebilir diye düşünüyorum.Dinlenmesi normaldir.Endeks bozzarsa aşağıda bence maksimum 380 yakar gibi.
ufak bir miktar aldım portfoyde bulunsun dedim ilerisi için bende olumlu baksam da yakın zamanda güzel primlenmiş kısa vadecileri biraz üzebilir diye düşünüyorum.Dinlenmesi normaldir.Endeks bozzarsa aşağıda bence maksimum 380 yakar gibi.
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bende ilave aldım bugün. Bu kadar bastılar artık sonlara doğru gelmişizdir diye umuyorum. Yapacak bir şey yok. 500 lerden vermediğim malı buradan hiç vermem. Temettüyü alırım tutarım
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimkisi malı buradan vermekten ziyade yönetimin ve yatırımcı ilişkilerin belki başarısız belki ilgisiz iletişim modeli. bu tarz şirketler beni hep ürkütür. umarım, içeride bir şeyler yanlış gitmiyordur. canım bir başarı hikâyesini berbat etmezler umarım.
tahta hareketleri benim çok umurumda olmaz ama temettü konusundaki aymazlıkları ve bahsettiğim iletişim konusundaki sessizlikleri, yavaşlayan büyüme vs. çok hoşuma gitmiyor açıkçası.
böyle bir profil, hisse isterse 3 katına gitsin beni tedirgin eder.
Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.
2014 de +250 mağaza açıılış hedefi ve 8.5 milyar TL yatırım harcaması hedefi var. Mağaza açılışı biraz azalmış olabilir ama epey açıldı. Belki daha risksiz yerlere hedef koydular ya da çok yüksek hedef göstermiyorlar bence migros sunumu güzel açıklamış. 2023 de 6.4 milyar yatırım harcaması yapmış.
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri