MGROS - Migros Ticaret
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Eski baþlýða buradan ulaþabilirsiniz.
MGROS - Migros Ticaret
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Eski baþlýða buradan ulaþabilirsiniz.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Hadi hayirli olsun![]()
2024 migrosa iyi gelecek![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
igros'un Lisanssýz Güneþ Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi projesi ile ilgili ÇED süreci baþladý
24/11/2023 14:52:53
Migros tarafýndan yapýlmasý planlanan Lisanssýz Güneþ Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi projesi ile ilgili ÇED süreci baþladý.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"ERZÝNCAN ili TERCAN, ilçesi Darýtepe Köyü 102 Ada 7 ve 8 Nolu Parseller mevkiindeki Migros Ticaret A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan 9,997 MWm (7,5 MWe) Kapasiteli Lisanssýz Güneþ Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi projesi ile ilgili olarak ERZÝNCAN Valiliðimize sunulan P.T.D. Dosyasý Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði'nin 16. maddesi doðrultusunda incelenmiþ ve projeye iliþkin ÇED Süreci baþlamýþtýr. "
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Migros tarafýndan Kars'ta yapýlmasý planlanan GES projesi ÇED dosyasý görüþe açýldý27/11/2023 12:34:42
Migros tarafýndan Kars'ta yapýlmasý planlanan GES projesi ÇED dosyasý görüþe açýldý.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"KARS ili MERKEZ ilçesi sýnýrlarý içerisinde MÝGROS TÝCARET A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan GÜNEÞ ENERJÝ SANTRALÝ (30,0 MWe / 38,8531 MWm - MWp) projesi ile ilgili Çevresel Etki Deðerlendirme süreci baþlamýþ ve Çevresel Etki Deðerlendirmesi Baþvuru Dosyasý halkýn görüþüne açýlmýþtýr.Söz konusu projeye iliþkin, halký proje hakkýnda bilgilendirmek, görüþ ve önerilerini almak amacýyla ÇED Yönetmeliðinin 9. maddesi gereðince 13/12/2023 tarihinde Halkýn Katýlým Toplantýsý düzenlenecektir.ÇED Baþvuru Dosyasýný Ýncelemek isteyenler Bakanlýk Merkezinde veya KARS Çevre ve Þehircilik Ýl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkýnda Bakanlýða veya Valiliðe görüþ bildirebilirler. Halkýn Katýlýmý Toplantýsý yeri ve saati ile ilgili ÇED Ýzin Denetim Genel Müdürlüðü ve KARS Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Ýl Müdürlüðünden bilgi alýnabilir. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
https://www.foreks.com/haber/detay/6...yayginlasacak/
mion çok önemli. avmlerde yaygýnlaþýrsa çok iyi olur küçükte olsa yer almasý lazým. diðer kozmetik satan markalar iyi iþ yapýyorlar.
yeni baþlýk hayýrlý olsun..
Yer Ýmleri