Zdx neredesin![]()
Sıkıntıya gerek yok robota sat diyorlar alıcı yok, robot napsın bakıyor alıcıda yok yazıyor daha aşağı, böyle olunca fiyat sert düşüyor, alıcı yoksa fiyatın düşmesinin alemide yok, yani burada açığada satamaz, açığa satışta bile bi alıcısın olması lazım yine robot kendi lotları üzerinden oynar durur, bu fiyatama gerçek bir fiyatlama olmaz, bana göre aselsanda 1,60$ altı grafiğine göre gerçekçi değil. bugün 1.60 altına düşse kısa süre sonra gene eski buraya gelir.
Senin başına bela olurum forumda anladın mı ulan 3 yıl önce atılmıştım forumdan sonra 2 yıl yoktum sonra affetti yönetim.
Yazmaya başladım eski üyeler bilir beni bir daha atılırım forumdan fakat senide yanımda götürürüm dikkat et kendine çeki düzen ver yazılarına umarım anladın yazdıklarımı.
Sığır eti değerlidir gram altınla yarışıyor 5 yıl yada 7 yıl sonra 1 kg dana eti en düşük SSK maaşına eşitlenirse şaşırmamak gerekir.
Gelelim aselsan konusuna malda değilsin niye foruma yazarsın asıl sorgulanması gereken budur.Sen kimsin ki ben seni dinleyim akıllı adam olsan ralli yapan hissenin forumuna yazarsın lakin sende o akılda yok o da ayrı konu bana yazı yazma ağızımızın tadını bozmayalım.Ayrıca düşen hissede gülmeniz doğru değildir hak ettiğiniz cevabın azını aldınız.
Yer İmleri