Sayfa 609/676 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659 ... SonSon
Arama sonucu : 5406 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Yani diyorsun ki 50 TL gibi bu hızla.. E o zaman bu kağıdın ne farkı kaldı FONET den ve benzerlerinden..??

Hesap şöyle 1000K lot da aylık zarar 20 000 000 TL.. ( 67-50= 17* 1000K+ %4 faiz) TL den dön USD ye..
    Yani 600 000 $..

Ne zaman çıkar bu para sence???
    Düşüş devam ederse 45 civarlarından tepki alabilir eğer tepki almazsa devam derse 3 ay ekrana bakmamak gerekir 12 aylık zirvesi 67,30 normalde 60 civarlarına yükseliş sağlayıp son çeyrek bilançoyu beklemesi gerekirdi olmadı sağlık olsun ytd.

2. Zdx neredesin

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Zdx neredesin
    Düşüncemizi yazdık gülmenin alemi yok küçük yatırımcısın denizde damla bile değilsin.
    Neye gülüyorsun ?

Zdx neredesin
    Bana bak ulan bas git ulan forumdan ağımızın tadını bozmayalım.

5. Sıkıntıya gerek yok robota sat diyorlar alıcı yok, robot napsın bakıyor alıcıda yok yazıyor daha aşağı, böyle olunca fiyat sert düşüyor, alıcı yoksa fiyatın düşmesinin alemide yok, yani burada açığada satamaz, açığa satışta bile bi alıcısın olması lazım yine robot kendi lotları üzerinden oynar durur, bu fiyatama gerçek bir fiyatlama olmaz, bana göre aselsanda 1,60$ altı grafiğine göre gerçekçi değil. bugün 1.60 altına düşse kısa süre sonra gene eski buraya gelir.

Zdx neredesin
    Senin başına bela olurum forumda anladın mı ulan 3 yıl önce atılmıştım forumdan sonra 2 yıl yoktum sonra affetti yönetim.
    Yazmaya başladım eski üyeler bilir beni bir daha atılırım forumdan fakat senide yanımda götürürüm dikkat et kendine çeki düzen ver yazılarına umarım anladın yazdıklarımı.

7.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Senin başına bela olurum forumda anladın mı ulan 3 yıl önce atılmıştım forumdan sonra 2 yıl yoktum sonra affetti yönetim.
    Yazmaya başladım eski üyeler bilir beni bir daha atılırım forumdan fakat senide yanımda götürürüm dikkat et kendine çeki düzen ver yazılarına umarım anladın yazdıklarımı.
    Ulan sigir ben düşecek dedim kağıt düştü
    Zdx düşmez dedi kağıt çöktü yerin dibine girdi
    Bana ne zirliyon
    Akıllı olsan beni dinlersin
    Beni dinlesen paran cebindedi
    Az akıl
    Sen beni dinlemedin diye ben mi suçluyum
    Git kim yüzünden paranı batırdılarsa ona ağla zirla

Ulan sigir ben düşecek dedim kağıt düştü
    Zdx düşmez dedi kağıt çöktü yerin dibine girdi
    Bana ne zirliyon
    Akıllı olsan beni dinlersin
    Beni dinlesen paran cebindedi
    Az akıl
    Sen beni dinlemedin diye ben mi suçluyum
    Git kim yüzünden paranı batırdılarsa ona ağla zirla
    Sığır eti değerlidir gram altınla yarışıyor 5 yıl yada 7 yıl sonra 1 kg dana eti en düşük SSK maaşına eşitlenirse şaşırmamak gerekir.
    Gelelim aselsan konusuna malda değilsin niye foruma yazarsın asıl sorgulanması gereken budur.Sen kimsin ki ben seni dinleyim akıllı adam olsan ralli yapan hissenin forumuna yazarsın lakin sende o akılda yok o da ayrı konu bana yazı yazma ağızımızın tadını bozmayalım.Ayrıca düşen hissede gülmeniz doğru değildir hak ettiğiniz cevabın azını aldınız.

Sayfa 609/676 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •