Sayfa 695/1200 İlkİlk ... 1955956456856936946956966977057457951195 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Şirketimiz, 2017 yılından itibaren pazarda artan talepleri karşılamak ve su bazlı ürünlerin üretimine daha fazla odaklanmak amacıyla, bu segmentteki ürünlerde daha aktif olarak faaliyette bulunmayı hedeflemektedir.

Şirketimiz, bu doğrultuda, solvent bazlı ürünlerimizin, AkzoNobel Marshall standartlarında aynı kalite ve satış koşullarıyla Türkiye'de satışına devam edecek olup, stratejik gerekçelerle üretiminin yurt dışında faaliyetine devam eden başka bir AkzoNobel fabrikasına taşınmasına karar vermiştir.

Bu haber yıllardır uyuyan Marshall a nasıl bir etki yapabilir? Yorumu olan paylaşabilir mi?

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Selamlar Dostlar,

BIZIM le hic ilgilenen oldu mu acaba? 50% bedelsiz geyigi var hissede. KHY lari avlamak icin cok guzel bir bahane. Kac sene sonra, hala TL bazinda halka arz bedelinin yari fiyatina islem goruyor. Alip, bedelsizi verdigi gun KHY'lara devretmek nasil bir proje acaba diye dusunuyorum. Tamam, pek vicdansal degil bu durum ama, BIST'ti Altili Ganyan bayii gibi goren yuzbinlerce kHY icin de yapacak baska birsey yok. Sabah alip, aksama tavandan satma derdinde herkes. Bunu siz yapmasaniz baskasi yapacak, KHY'larini parasi ortada mi kalsin yani....

Ancak su da var ki, bu alemde hep iki ihtimal vardir, bunu da dikkate almak lazim. Hatta tahtanin kapanma ihtimalini de sayarsaniz (BIZIM e ozel degil bu durum, her hisse icin var bu ihtimal), uc ihtimal de diyebilirz, yazi, tura nin yaninda, dik de gelebilir yani.

Bilancosuna bakan oldumu acaba? 20 milyon zarar ilk uc ayda, 40 milyon odenmis sermayeye karsilik. Biraz abartmislar sanki. Ancak, TEKNOSA ornegi daha dun gibi aklimda. Sacro Hocayla onca muhabbetini yaptik, ama almadik. 3 TL idi kagit...Trakya 1,500, Pegasus 11,. Yazici 10, Petkim 3500, Ford 30. Geyigini yaptigimiz kagitlarin yarisinda islem yapsaymisiz.....

Sacro Hocam, bedelsiz gaziyla 18 e kadar gider mi bu eleman, ne dersiniz? 50 % cepte mi?

Ver mehteri, veeer.....

Sakin ola ki, benim lafimla gaza gelmesin kimse. Belki zarardan kara gecerse gunun birinde, o zaman daha makul gelebilir. Elimde yok. Sagdan soldan bilgi asirmaya calisiyorum...

Kel melhem bulsa.... Anladiniz siz onu.

Vesselam,

freesky
    yine yanılıyorsun abi.

bak şunu sakın unutma. bedelsiz dipte verilir. büyük yüksek temettü tepe grafikte verilir. ( yada yüksek bedelsiz)

ama aklı başında bedelsiz sermaye arttırımı grafik dibinde verilir. Çünkü dip fiyattan patron elindeki hisselerin daha fazla olmasını ister.

mesela örnek ayen. bedelsizlerini 1,20-1,30 diplerinde verdi. çünkü dip fiyatta patron hisselerini çoğaltmak ister.

Tepe fiyattan maldan çıkmak için ise yüksek bedelsiz yada yüsek temettü dağıtır.

Bu bütün borsa kitaplarındada yazar.

bu bizimde olan dipteki bedelsizlere örnek olabilir bence.

Teknosayı deli yakaladım.

karşıt yatırım kitabını okuyan var ise aynı örnek var.

tepesinden %100 den fazla düşen, dipte inanılmaz hacim artışı yapan, birde üzerine yönetim değiştiren hisseler.

3 ile 5 yıl arasında hep endeksten yüksek getiriler sağlamış. bu 3 örnekte tknsa da vardı.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Şirketimiz, 2017 yılından itibaren pazarda artan talepleri karşılamak ve su bazlı ürünlerin üretimine daha fazla odaklanmak amacıyla, bu segmentteki ürünlerde daha aktif olarak faaliyette bulunmayı hedeflemektedir.

Şirketimiz, bu doğrultuda, solvent bazlı ürünlerimizin, AkzoNobel Marshall standartlarında aynı kalite ve satış koşullarıyla Türkiye'de satışına devam edecek olup, stratejik gerekçelerle üretiminin yurt dışında faaliyetine devam eden başka bir AkzoNobel fabrikasına taşınmasına karar vermiştir.

Bu haber yıllardır uyuyan Marshall a nasıl bir etki yapabilir? Yorumu olan paylaşabilir mi?
    Bu sabah gelen haber
    https://www.google.com.tr/amp/www.nt...gkm6wwgMDW--zg

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    mantıklı. ++++
    Sn sacrosanct endeksin bu yukselisi ile ilgili olarak en son tas toprak hisseleri hareketini yapip onlarla endeks yuksekte tutulur o arada digerlerinde dagitim yapilir ve akabinde de duzeltmeye girilir mealinde yorumlariniz vardi. Gordugum kadariyla cimento hisseleri bu rallide endekse ayak uyduramadilar. Ben baktim birsey cikaramadim ama kompozit olarak tas toprak endeksi / bist100 e bakabilir misiniz. Veya o olmadi muzmin "sakat" imiz Aslana bakabilir misiniz.

Saygilar

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by shipbroker61 Yazıyı Oku
    Sn sacrosanct endeksin bu yukselisi ile ilgili olarak en son tas toprak hisseleri hareketini yapip onlarla endeks yuksekte tutulur o arada digerlerinde dagitim yapilir ve akabinde de duzeltmeye girilir mealinde yorumlariniz vardi. Gordugum kadariyla cimento hisseleri bu rallide endekse ayak uyduramadilar. Ben baktim birsey cikaramadim ama kompozit olarak tas toprak endeksi / bist100 e bakabilir misiniz. Veya o olmadi muzmin "sakat" imiz Aslana bakabilir misiniz.

Saygilar

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hala dediğimin arkasındayım.

son düzlükte taş toprak gider. akenr zoren gibi kağıtlar gider.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    yine yanılıyorsun abi.

bak şunu sakın unutma. bedelsiz dipte verilir. büyük yüksek temettü tepe grafikte verilir. ( yada yüksek bedelsiz)

ama aklı başında bedelsiz sermaye arttırımı grafik dibinde verilir. Çünkü dip fiyattan patron elindeki hisselerin daha fazla olmasını ister.

mesela örnek ayen. bedelsizlerini 1,20-1,30 diplerinde verdi. çünkü dip fiyatta patron hisselerini çoğaltmak ister.

Tepe fiyattan maldan çıkmak için ise yüksek bedelsiz yada yüsek temettü dağıtır.

Bu bütün borsa kitaplarındada yazar.

bu bizimde olan dipteki bedelsizlere örnek olabilir bence.

Teknosayı deli yakaladım.

karşıt yatırım kitabını okuyan var ise aynı örnek var.

tepesinden %100 den fazla düşen, dipte inanılmaz hacim artışı yapan, birde üzerine yönetim değiştiren hisseler.

3 ile 5 yıl arasında hep endeksten yüksek getiriler sağlamış. bu 3 örnekte tknsa da vardı.
    Çok güzel bir kitap herkese tavsiye ederim.

düşüncelere kurşun işlemez.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Hala dediğimin arkasındayım.

son düzlükte taş toprak gider. akenr zoren gibi kağıtlar gider.
    Akener ve Zoren de gitti mi, pilipirtiyi toparla, evine don diyor Sacro Hocam.\

)

Bakalim kacimiz bunu becerebilecez.

8. Sayın Sakro senin pederin kağıdı şöyle bişeyler çıktı ortaya bir yorumda senden alsak.

Sayfa 695/1200 İlkİlk ... 1955956456856936946956966977057457951195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •