Selamlar Dostlar,
BIZIM le hic ilgilenen oldu mu acaba? 50% bedelsiz geyigi var hissede. KHY lari avlamak icin cok guzel bir bahane. Kac sene sonra, hala TL bazinda halka arz bedelinin yari fiyatina islem goruyor. Alip, bedelsizi verdigi gun KHY'lara devretmek nasil bir proje acaba diye dusunuyorum. Tamam, pek vicdansal degil bu durum ama, BIST'ti Altili Ganyan bayii gibi goren yuzbinlerce kHY icin de yapacak baska birsey yok. Sabah alip, aksama tavandan satma derdinde herkes. Bunu siz yapmasaniz baskasi yapacak, KHY'larini parasi ortada mi kalsin yani....
Ancak su da var ki, bu alemde hep iki ihtimal vardir, bunu da dikkate almak lazim. Hatta tahtanin kapanma ihtimalini de sayarsaniz (BIZIM e ozel degil bu durum, her hisse icin var bu ihtimal), uc ihtimal de diyebilirz, yazi, tura nin yaninda, dik de gelebilir yani.
Bilancosuna bakan oldumu acaba? 20 milyon zarar ilk uc ayda, 40 milyon odenmis sermayeye karsilik. Biraz abartmislar sanki. Ancak, TEKNOSA ornegi daha dun gibi aklimda. Sacro Hocayla onca muhabbetini yaptik, ama almadik. 3 TL idi kagit...Trakya 1,500, Pegasus 11,. Yazici 10, Petkim 3500, Ford 30. Geyigini yaptigimiz kagitlarin yarisinda islem yapsaymisiz.....
Sacro Hocam, bedelsiz gaziyla 18 e kadar gider mi bu eleman, ne dersiniz? 50 % cepte mi?
Ver mehteri, veeer.....
Sakin ola ki, benim lafimla gaza gelmesin kimse. Belki zarardan kara gecerse gunun birinde, o zaman daha makul gelebilir. Elimde yok. Sagdan soldan bilgi asirmaya calisiyorum...
Kel melhem bulsa.... Anladiniz siz onu.
Vesselam,
freesky
Yer İmleri