asıl başkan pztesi gelecekmiş.. öyle deyorlar. herkese selamı var...
Originally Posted by EMLAK asıl başkan pztesi gelecekmiş.. öyle deyorlar. herkese selamı var... Başkan sensin dostum. Sen nerede pusuya yattın, onu de hele.
Originally Posted by EMLAK asıl başkan pztesi gelecekmiş.. öyle deyorlar. herkese selamı var... mehtiden haber yokmu
Originally Posted by manif Başkan sensin dostum. Sen nerede pusuya yattın, onu de hele. aradım taradım.. dobur gibi hisse bulamadım hala. arayış devam ediyor makina kendine kendine boyuna çalışıyor viop diyorsan short girdik.. seçime
kapanışa kadar 10.167 üstüne atarsa ben de short gireceğim kısmetse
Originally Posted by bahriyeli mehtiden haber yokmu yok gibi bende sizden duyuyorum.. mehdi çıkmış umreye gitmiş meryem miş.. hz meryem neden umreye hacıya gitsin yahuu . oğlunun mezarına giderdi geleydi. üst akıla da akılını ben mi vereyim.. eeeyy üst akıl .. aklını başına al. milleti salak yerine koyma
bence daha yolu var bistin.. çokta abanmamak lazım corta. burası borsa kim kime opel kordsa.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 10086....LONG.............pislik pala....... Originally Posted by TOKATYILDIZI470 10071........Long daha....... Palayı tırtıkladım....LONGları kapısına teslim ettim.....ne kadar çok paraları var arkadaş......buna da şükür...... 10106,,,,,,,,,,,,,,,,,
Forum Rules
Yer İmleri