Kaziklari bugunden yağlamaya başlamislar sabaha anca yetisir diyorlar.zam saganagi hatta dolu seklinde.min %50.prize elinizi sokmayin carpar.dgazi acmayin.eko mod da kullanin.gaza hafifce basin yumurta varmis gibi[emoji39]
Bence bu hafta süpriz yapacaklar zam mam yok diyecekler
İstanbul ile ilgili yayın yasağı kalktıktan sonra, Kurum’un önde gösterileceği, bir süre sonra veri akışının kesileceğinden kullanıyorum.
Yayın yasağı kalktığı anda mansur yavaşın başkanlığı garantilediğini ve imamoğlununda rahat önde olacağı yönünde oy kullanıyorum hatta izmirinde çok rahat biteceğinide ekleyeyim
Benim ilgim 3 büyükşehir değil
Benim ilgim urfa bursa hatay antalya ve mersin üzerinde olacak
Benim gibi düşünenler size oy verecek diye senet mi imzaladık? Kim hangi partiye isterse ona atar oyunu.
Renginizi bile açıklayacak cesaretiniz yok sadece kkolmasaydı bilmem neolmasaydı diyerek alttan çakarak yalıyorsunuz.çıkın adam gibi akp ye verdim mhp ye verdim zafere verdim refaha verdim diyin
Kk olmasaydı geçen seçim verecektik ayağını başkalarına yapın
Yayın yasağı kalktığı anda mansur yavaşın başkanlığı garantilediğini ve imamoğlununda rahat önde olacağı yönünde oy kullanıyorum hatta izmirinde çok rahat biteceğinide ekleyeyim
Benim ilgim 3 büyükşehir değil
Benim ilgim urfa bursa hatay antalya ve mersin üzerinde olacak
Seçim tahmini yapalım.
AKP %34
CHP %26
MHP %9
DEM %9
Iyi %7
YRP %4
Zafer %3
Diğer % 8
Istanbul belediye seçiminde 2019 daki Meclis seçimi oylarının geçerli olup ama Başkan seçimi oylarının geçerli olmaması gibi garip bir durum olacak mı bakalım.
IBB meclisinide alan Başkan daha güçlü çıkacaktır denilebilir.
Yoksa Tarih tekerrür edecek mi?
Mhp ve dem 7 yi iyi parti 4 ü geçemez akp ve chp bi tık yukarı yrp 2 tık yukarı zafer de merak konusu
Yer İmleri