-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
RTE nin balkon konuşmanda bir kadın alkışlıyor 8-10 çok kalın bilezik gördüm. Alkışlayanca bilezik veriyorlar gibin
) ben de gördüm onu kolu kopacak neredeyse
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
chp + dem + iyi = 47
akp + yrp + mhp = 47
aslında değişen birşey olmamış. ilginç
-
Erdoğan : Millet kararını vermiştir , seçim sonuçlarını bizde değerlendireceğiz .
Erdoğan : Seçim sonuçları , mahalli idarilerde irtifa kaybı yaşadığımızı gösteriyor .
Erdoğan : Gerilemenin sebeplerini masaya yatıracağız
Erdoğan : Seçim sonuçlarına göre gerekli adamlarını mutlaka atacağız
Erdoğan : Önümüzde 4 yildan fazla bir süre var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan : Ekonomide Orta Vadeli programı kararlılıkla uyguladık, popülist adımlardan uzak durduk. Enflasyon başta olmak üzere ekonomik programın olumlu sonuçlarını yılın ikinci yarısında göreceğiz..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
squidward
chp + dem + iyi = 47
akp + yrp + mhp = 47
aslında değişen birşey olmamış. ilginç
Zübük dediği orada olmaz artık. Ha karakteri yoksa zübük diyenin yanında devam eder.
-
Akp genel başkanı 4-0 yenilen takımın teknik direktörü gibi. 4 gol yedik ama bizim iki üç kornerimiz var der gibiydi.
-
Ben akp li ihaleler alan yada illegal götüren olsam bu seçimden sonra ufak ufak dışarı kaçarım. Dört sene gel beni dik demem. Sonuçta kalırsa o paraları kuruş kuruş geri alırlar. Kaçmayacaklar da hısım akraba üstüne kaydırırlar.
-
Emekliler işi bitirdi.seyyanen 10000
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri