Yapımda ve yayında emeği geçenleri tebrik ediyorum..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
bilanço olarak dibin dibindeyiz, hissenin fiyatı bu dibin dibini teyit ediyor mu, etmiyor mu kestirmek zor ama en azından bilanço ve hisse fiyatı arasında sağlıklı bir relativite var diyebilirim. kimya-gübre sektörünün iyileşmesini ve hektaş'ın bu finansallarını düzelterek bu iyileşmeye ayak uydurmasını beklemekten başka yapacak pek bir şey yok. hissenin fanatiği olsam 15 lira altından almaya devam ederdim ama parayı hak edecek daha iyi hisseler var.
Burayı okudukça psikolojim bozuluyor, geçmişi hatırlıyorum ve beni üzüyor. Bu yüzden sayfadaki aboneliğimi iptal edeceğim ve artık burda yeni bir yazı yazılınca görmeyeceğim.
Herkese bol kazançlar dilerim. Yaşandı ve bitti. Oyak, lot satışlarıyla 2-3 Hektaş parasını çıkarttı zaten, 5 yıl kar etmese de dokanmaz onlara ama bize dokanır. Su içene yılan bile dokanmaz da bizim gibi küçük yatırımcılara dokandılar. Touch me, taç mi beybi.
Kayahan'ın dediği gibi Yolu kimyadan geçen herkesle bir gün bir yerlerde buluşuruz.
Deneysiz bir kimya düşünülemez. 2 Hidrojen atomuna 1 mol Oksijen eklersen su olur, biraz oralet eklersen Oralet olur. Haydi hayırlı tıraşlar.
İnanan kalacakk inanmayan çekip gidecekkk
Ytd
Yer İmleri