Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bunun hic ici goturmedi tabiki.
Yok cok borc varmis bilmem ne, ulan bunlar odenecek, sen reisinin goturduklerine bak.
Seçim yenilgisinin unutulması için bir şeyler yapılması muhtemel gözüküyor.
Ya sevinç (zor olsa da para ikramiye vesaire) yada şoka sokacak yeni bir üzüntü.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Benim siyasi partilerle hiç işim olmadı. Hiç yorum da yapmadım.
İmamoğlu ve Mansur çok başarılı KK nın yerine gelmeleri lazım diye geçen seçimden sonra yazmıştım.
Ben sadece dolar almayın, Altın alın dedim. Başka da yorumum yok.
İBB nin borcu ortada duruyor. Borç sorun değil, kolaylıkla çevirilebilir diyorsan, diyeceğim bir şey yok.
sen boş boş yazıyorsun. insanlara 1800$ dan Altın alın dediğimde ısrarla dalga geçtin, yastık altı dolar alın dedin.
Altın alan mı kazandı? Yoksa sana uyup yastık altı dolar alan mı? Yastık altı dolar alanın parası son 2 senede en az net %10 eridi gitti.
Altın alanın parası dolar bazında %20 den fazla kazandı.
Hala slogan atıp boş boş yazıyorsun. insanda azıcık akıl fikir olur. Ulan tüh ben yanıldım. bir moktan anlamıyormuşum diyeceğine hala yazıyorsun.
Burası yatırım başlığı. insanların parasına para kazandıracak hangi öneride bulundun şimdiye kadar?
Bana 1 tane faydalı önerim oldu, sayemde insanlar para kazandı diyeceğin 1 tane önerini söyle.
CeHaPe zihniyeti 1. parti.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri