ABD piyasaları yeşillenirken birden kızarmış...FED birşeyler mi söyledi ...Nedeni hakkında bilgisi olanlar var mı
ABD piyasaları yeşillenirken birden kızarmış...FED birşeyler mi söyledi ...Nedeni hakkında bilgisi olanlar var mı
Kardeşim sen aktroll falan değilsin belki ama sen sürekli bir felaket tellallığı peşindesin bilmem bunun farkında mısın.. Bir bakıyorum Amerika'yı yıkıyorsun, bir bakıyorum başka bir şey .Biraz olumlu düşün bu işler senin benim bildiğimiz gibi olsaydı hepimiz başka yerlerde olurduk. Lakin hepimiz sade vatandaşız ki buralardayız. Çok partili sisteme geçildiğinden bu yana senin yaşadığın ülkeyi yönetecek adamları belirleyen güçler belli. Aynı güçler şu anda hem yaşlanan hem de artık yönetme vasfını kaybeden reisi imamoğlu ile değiştirecekler. Bunu yaparken de eğer kötüye giderse işler yine onlar finanse edecekler bu durumu. O yüzden iş b.ka sarmadan toparlarlar. Bu ülkeyi ne öldürürler ne güldürürler hep böyle oldu böyle olmaya da devam edecek. Sadece arada aktörler değişir. Ama şuna emin ol önümüzdeki 10 yıllarda bu dindarların yönettiği gibi gelir adaletsizliği olmayacak..
Paylaştığın twet ile ilgili dedim onu paylaşanlar. Metro yada başka bir ulaşım da her ilde her yerde olabilen bir şey. Konya Meram daki üniversitelere sabah ulaşım çok zor. Eğer okulun sabah ve akşam saatlerine geldiysen yolda otobüse binmen imkansız. Bunu haber yapanı gördün mü. 18 milyonluk bir Megapol de bir seferde aksama olursa böyle yığılma olur. Borçluluk konusunda en avantajlı eski CHP li belediyeler. Sürekli göz altında oldukları ve engellendiği için borclanamadı. Diğer belediyeler ise gırtlak borçlu. CHP nin eline geçen belediyeler eğer nefes alırsa parayı bulursa şükretsin.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ayhanol1 abi şu konuda yanlışın var. Dindar insan yüce yaradanın emrini yerine getirirken yolsuzluk yapamaz, haksızlık yapamaz, yalan söyleyemez, kul hakkı yiyemez. İftira atamaz. Hatta kıldığı namaz onu kötülüklerden alıkoymuyorsa o namaz değildir. Din tüccarları ile din düzenbazları ile dindarları karıştırmayın. Benim babam gece gündüz ibadet ediyor ama yandaş medya seyredip o görüntüye göre itham da bulunuyor. Kaç kez uyardım. Zan iftira kul hakkına giriyorsun, kendini ateşe atıyorsun diye.
Hocam son 1 haftaya kadar imamoğlu bir kerte öndeydi .Lakin son hafta biri ; ''Muraaat İstanbul'da malınıza sahip çıkın ''dedi ya orada iş bitti ... Bir de bir milletvekili İstanbul'daki mitinge gelin emekliler reisimiz size açıklama yapacak dediler işi bitti. Ne yapacaktı reis bilmiyorum ki emekliye okuyup üfleyecek miydi. Neyse emekli gitmedi mitinge biraz aydı galiba..
Yer İmleri