Sayfa 375/999 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Geriye dönük bakabilirsin hocam benim korkum sadece YSK'nın başındaki ''ZURNACI KILIKLI'nın takınacağı tutum konusunda idi. O da bu sonuçların altında kaldı zaten..
    Yani demem o ki ; MIZRAK BÜYÜK OLUNCA ÇUVAL UYDURAMADILAR..

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dindarım ama şuan partim yok.
    Inanirim, uslubundan cok belli.

3. Kıvırarak yazayım. Bankacılık ve para ulaşım sıkıntısı. Orayı çok kurcalıyorlar. Bir kıvılcım yeter.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Umit degildi Mudurum.

Emekliye zam vermezse sonu cok kotu olur, bunu goze alamaz demistim.

Oyle de oldu.

Yurekli oldugundan degil, kafasi calismadigi icin boyle oldu.

Simdi kopek gibi pismanlar ama olan oldu.
    Doğruya doğru ben yalan konuşamam, emekliye zam yapmazsa emekli oy yerine 3+1'ni verir dediniz.

Ben ise bu emekli moruklara güvenemedim, Reyiste Reyis derler diye
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Benim en çok korktuğum insanların malına-mülküne- bankada ki birikimine bir şekilde kısmen de olsa çökebilecekleri konusu idi. Asıl rahatlamam bundan oldu. Ama ben yine kasa marifeti ile belli bir süre birikimlerimin büyük bir kısmını sistem dışında tutmaya devam edeceğim..

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Doğruya doğru ben yalan konuşamam, emekliye zam yapmazsa emekli oy yerine 3+1'ni verir dediniz.

Ben ise bu emekli moruklara güvenemedim, Reyiste Reyis derler diye
    Eğer şimşek tavizsiz giderse en nihayetinde alacağımız asgari ücretin 1/ 3 ü.

Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Benim en çok korktuğum insanların malına-mülküne- bankada ki birikimine bir şekilde kısmen de olsa çökebilecekleri konusu idi. Asıl rahatlamam bundan oldu. Ama ben yine kasa marifeti ile belli bir süre birikimlerimin büyük bir kısmını sistem dışında tutmaya devam edeceğim..

Öbürlerini bilmem de bankalardaki döviz mevduatı bana hep acaba dedirtiyor, Dünyada örneği çok olan bir olay döviz mevduatının yerel paraya dönüştürülmesi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Öbürlerini bilmem de bankalardaki döviz mevduatı bana hep acaba dedirtiyor, Dünyada örneği çok olan bir olay döviz mevduatının yerel paraya dönüştürülmesi.
    Evet zaten şu anda büyük para vadeli mevduatta orada bir tehlike hala var...

Sayfa 375/999 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •