Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    ABD piyasaları yeşillenirken birden kızarmış...FED birşeyler mi söyledi ...Nedeni hakkında bilgisi olanlar var mı
    İran-İsrail gerginliği ve Ukrayna'nın Nato'ya girmesi dillendirildiğinden ABD borsaları kızardığı söyleniyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    İran-İsrail gerginliği ve Ukrayna'nın Nato'ya girmesi dillendirildiğinden ABD borsaları kızardığı söyleniyor.
    Bana kalırsa asıl sebebi son gelen tüketim veya benzeri bir verinin (hatırlayamadım şimdi) yüksek çıkması, yani ekonominin istenildiği gibi soğumamış olması ve FED'in faiz indirimlerine kolay kolay başlayamayacağına, enflasyonun beklenenden daha yapışkın olduğuna dair birtakım şüphelerin kafa bulandırmaya başlaması.

Finansal piyasalar, mal ve hizmet piyasalarından bağımsız olarak, pandemiden bu yana bu tür savaş, pandemi, doğal felaket ıvır zıvır şeylere karşı aşırı bir "duygusuzluk ve açgözlülük" içinde yaklaşıp çok kısa süreli olumsuz tepkiler haricinde bir yerlerine takmıyorlar, parama bakarım diyorlar. Ya da nasıl olsa bir şey olmaz havasındalar ki Ukrayna-Rusya savaşında, nispeten Gazze'de haklı çıktılar. Üçüncü dünya savaşı yaygaralarına rağmen sonuçta hiçbir şey olmuyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •