Alıntı Originally Posted by osiborsa Yazıyı Oku
Karanlık odada ne oluyorsa çok aşağıdan kapatıyorlar. Alıcı kademesine lotlari yağıyorlar. Emeklilik fonlarından çıkıp Info takasta biriktirmiş. Piyasaya emeklilik fonları çıkıyor izlenimi vermek istiyorlar. Bizim menkuldeki alanı tebrik etmek lazım. Adam dipten alıyor mallar kılçıksız.
sn osiborsa
yatırımda eğer hedefiniz var ise ya hedefinize varırsınız zengin olursunuz ya da yatırımınızda bir yerlerde yanıldığınızı görür tecrübenizi artırırsınız... dün karanlık odada 128.7 den 128.1 e veren kişiler bugün en düşük 129.5 ten alacaklarını biliyorlar mıydı acaba...
ben trader değilim. eğer olsaydım dün sattığımı bugün mıhtemelen alamayacaktım. bu işin en iyisini sn 101 bilirler .benim hedefim uzun vade 16 dolar ( uludağ yaylaları), kısa vade desem de orta vade hedefi idi bu hedefi büyük hissedarlarımız mahvettiler ben de kısaladım mecburen kafkasör idi bu da 8 dolardı... bu hedefler geldiğinde bakarım hisseye ve gidişata muhtemelen ikinci hedef geldiğinde yani uludağ artık ben zengin olmuşumdur ya da birikimlerim semeresini vermiştir... bu yüzden çok rahatım...