Devekuþuna "Hadi uç demiþler"; "Ben deveyim" demiþ.
"Öyleyse al þu yükü taþý" demiþler; "Ben kuþum" demiþ.
Devekuþuna "Hadi uç demiþler"; "Ben deveyim" demiþ.
"Öyleyse al þu yükü taþý" demiþler; "Ben kuþum" demiþ.
Patronlar neden satmadi acaba dun....
Bilançonun geleceði tarih 18 Nisan deðil mi? Patron hisse satýþý ile bilançonun alakasý yok. Sadece kural olarak bilanço öncesi patron satýþ yapamýyor. Kaldý ki bence patronlar o hisseleri de satmayacak. Sadece gündemde tutuyorlar. Satacak olsa anlaþýr öyle kapa bilgi verirdi. Yaþayýp göreceðiz. 1 senedir ayný hikaye konuþuluyor. Patron satarsa. Umurumda bile deðil. Düþürürlerse ekleme yaparým. Satarsa alýcýsýda çýkar. Gerektiði kadar bekleriz.. Ben yatýrýmcýsý olduðum þirketime güveniyorum.
Ben yapýlan tarým ve gübre yatýrýmlarýný çok deðerli buluyorum. Büyük param olsa yapacaðým iþ modelini adamlar yapýyor. Bana sadece destek vermek düþer.karýnca kararýnca yatýrýmýmý devam ettirmeyi planlýyorum. Bereketli topraklardan neden bir tarým devi çýkarmayalým? Hep Hollanda tarým modelini konuþuyorduk adamlar ülkemize yüksek teknolojili tarým getiriyor. Vizyonlarýna saygý duyuyorum.
Ben artýk umursamýyorum. Size de umursamamayý öneriyorum. Cuma günü birçok lot alýndý satýldý kim alýp sattýðýný soyguluyor muyuz? ben deðil. O zaman patronun satýþýný niye umursayým. Þirket iyi yönetilmesi ve düzenli olarak kar ve yatýrýmý fazlasý ile yapýyor olmasý benim için tutmaya yeter argümanlar. Hikayesini ayrýca beðeniyorum. Bence temettü, bedelli bedelsiz sermaye artýrýmý, patron alýp satmasý tamamen psikolojik etki yaratan þeyler. Realite ise dediðim gibi karlýlýk, performans, yatýrým ve gelecek hikayesi.
Saygýlar.
Yer Ýmleri