Artan

20,58 9.99 16:16
109,00 9.99 13:55
175,20 9.98 16:17
18,12 9.95 16:17
216,50 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

126,00 -10 13:55
77,45 -9.99 16:17
14,16 -9.98 16:17
295,75 -9.97 16:17
10,53 -9.92 16:17
Azalan Hisseler

İşlem

8.586.147.234,80 16:17
7.675.540.942,75 16:17
6.718.798.908,72 16:17
5.665.316.530,50 16:17
5.540.682.445,31 16:17
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVİ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı veda hutbesi okuyor, gençlere teslim edecekmiş tabi 4 yıl sonrayı kast ediyor olmalı.
    Reis bizi bırakma diye Bahçeli den açıklama bekliyoruz ülkece

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Reis bizi bırakma diye Bahçeli den açıklama bekliyoruz ülkece
    40 yaş üstü hiç heveslenmesin mesajı verdi bence.

Artık betona değil ahirete yatırım yapacak belki. Son dönemde davaya hizmet edecek gençleri bulacak muhtemelen. Teknolojiden chiplerden yazılımdan anlamayanları da varis olarak eler.

Şifre: Teknofest
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    40 yaş üstü hiç heveslenmesin mesajı verdi bence.

Artık betona değil ahirete yatırım yapacak belki. Son dönemde davya hizmet edecek gençleri bulacak muhtemelen.
    Artık yavaş yavaş yerine koyacağı adayı aktif siyasete alması lazım...Onun da kendi yapılanmasına başlamadı lazım..Bayraktar ile ilgili Abd basınında bir kaç yazıya denk geldim. Öyle bir öngörü başlamış...Şu an koyabileceği en iyi aday olabilir ama aile içi dengeler, siyaset dışı biri olması vs vs kolay bir karar değil..
    Bilal in de çok sayıda adamı iyi pozisyonlarda..Eli güçlü...O mu hazırlanıyor bilemeyiz tabi..

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Artık yavaş yavaş yerine koyacağı adayı aktif siyasete alması lazım...Onun da kendi yapılanmasına başlamadı lazım..Bayraktar ile ilgili Abd basınında bir kaç yazıya denk geldim. Öyle bir öngörü başlamış...Şu an koyabileceği en iyi aday olabilir ama aile içi dengeler, siyaset dışı biri olması vs vs kolay bir karar değil..
    Bilal in de çok sayıda adamı iyi pozisyonlarda..Eli güçlü...O mu hazırlanıyor bilemeyiz tabi..
    Bilal mümkün değil. Selçukta inşallah öyle bir hata yapmaz. Siyaset onluk bir iş değil bu çok açık net. Kendisine yazık eder. En uygun resim Hakan Fidan bana göre şu an. Tabii bu kişininde seçimi kazanıp kazanamayacağı şimdiden çok büyük soru işareti.İş oralara gelene kadar halledilmesi gereken çok daha büyük sorunlar var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bilal mümkün değil. Selçukta inşallah öyle bir hata yapmaz. Siyaset onluk bir iş değil bu çok açık net. Kendisine yazık eder. En uygun resim Hakan Fidan bana göre şu an. Tabii bu kişininde seçimi kazanıp kazanamayacağı şimdiden çok büyük soru işareti.İş oralara gelene kadar halledilmesi gereken çok daha büyük sorunlar var.
    Bilal umarım mümkün olmaz
    Yoksa cidden Balkan lara falan yerleşirim artık...Güzel yerler var...

Erdoğan arka plandan yönetmeye devam mı edecek etmeyecek mi kararına göre çeşitli istişarelerle uygun bir aday bulacaktır...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •