Ağustos ayında sinoptan en irrirsinden taşköprü sarımsağının kilosunu 75 den aldım.
Şimdi sarımsaklı pazarında gördüm 400 den satıyorlar yuh dedim
Ağustos ayında sinoptan en irrirsinden taşköprü sarımsağının kilosunu 75 den aldım.
Şimdi sarımsaklı pazarında gördüm 400 den satıyorlar yuh dedim
bir halt olacağı yok.
Dünya lideri olduğumuz için, İsrail generaline kadar derhal dava açtık Türkiyede.
Daha sonra "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 6743 sayılı karar." ile davayı düşürüp, kırmızı bültenleri çektik.
Para falan demiyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yurtdışında parakende de 6 dolar ortalama ile satılan kırmızı eti toptan ithal edersen 3-4 dolara mal olur...Et fiyatlarına bakarsanız kıyma bile 500 liraya vurmuş...
Kim kimin arkasına dolanıp sayı alıyor ,kimin desteği ile bunu yapıyor a.q....
Muhalefetten de ses çıkmıyor a.q...Kimse demecinde demiyorki kardeşim barınma , giyinme gıda en temel insani ihtiyaç olup Halkını bu şekilde arkasıa geçip sayı alamazssın...Onlarda Makam arabası ihaleleri ile uğraşıyorlarmış a.q..
ABD sağlık sigortasını anlayan beri gelsin.
Amerikalı bir çift Bizansa gelmişler ve Tarabyaya hayran kalıp oradan ev almışlar.
Artık burada yaşıyorlarmış, Amerikalı adam uzun yıllardırdır ABD'den sigortalıymış, 75 yaşına gelince küt sağlık sigortasını iptal etmişler, ne biçim sağlık sigortasıysa a.q.
Allahtan diyor Türkiyede sağlık hizmetleri ucuz, yoksa yanmıştık diyor.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kısıtlamışlarmış.
Yüzde oran vermeleri lazım.
%1 mi kısıtladılar ?
%99 mu.
%100 de yasaklanmış olur.
Bayramda özellikle 2.parti sohbetlerde çekirdek-milli görüş erimesini durdurmak ve bak işte kısıtlandı şeklinde gündem çalışması olduğu gözüküyor.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Rusya, almanya, bulgaristan, polonya, ingiltere
Buralarda paran olsada özel hastane yok
Burada ki gibi liv, acıbadem, amerikan hastanesi yok
Hepsi devlet hastanesi
Vip hizmet alamıyorsun.
(Ülkelerde yanlışım varsa düzeltiniz lütfen)
///
13 yıldır uk’de yaşayan, ingilizle evli olan bile diyor
İngilterenin en beceriksiz olduğu konulardan biri sağlık.
Her gelen politikacı söz veriyor ben bunu değiştireceğim diye ama değişen bişey yok diyor.
Yer İmleri