Sayfa 889/1024 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Ben stopaj illa isyat icin demedimki temettuden kesiliyor demek istedim yanlis anlasilmsin ha sonucta yatirim ortakligi hissesini satinca kar elde ettiysr %10 vergi kesintisi oluyormu oluyor sonucta bi vergi var yani ..daha fazla mesgul etmeyelim borsa ya baliklama dalarsa mevduatci elindekini de bitirir gireceksede ogrensinde girsin
    Bir seneden fazla tutarsaniz olmuyor.

Ayrica hic kimse eger 6-7 sene tutmayacaksa ISYAT almasin.

Al/Sat hissesi degildir.

6-7 senede tum koydugunuz parayi geri alir, emeklilik gibi omur boyu gelir yaratirsiniz ondan girdik zaten bu konuya BES'lerle ilgili.

2. 60.000 . tl yi aşan temettü gelirleri beyan edilir .

varsa , iade stopaj alınır.

stopaj ödenmemiş ise gv çıkar .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    60.000 . tl yi aşan temettü gelirleri beyan edilir .

varsa , iade stopaj alınır.

stopaj ödenmemiş ise gv çıkar .
    O nedenle kisiler aile fertleri adina aliyor.

Ivasiz Intikal takibine ugramamak icin.

100 Bin hissede diyelim ki yilda 15.000 TL. alirsiniz.

Yani 400 Bin hisseye kadar pek bir sorun yok.

Ocak ayinda TR de 1 doner 1 iskender yemistik 49 lira fiyat cekmislerdi...
    Sigara burda da 14-24-26 riyal araliginda (gunah vergisi dahil) 2 riyal kutu kola, 4-5 riyal alkolsuz 1A, 5 riyal shawarma, 4 riyal falafel....

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sayın power mesele burada bunu anlatmak istiyorum .ablam hep erikli şu alır 19 luk ..3 sene once 9 tl ye alıyordu. .siz şimdi 7 liraya oz kaynak alıyorsunuz ve güzel bi sudur. .yani 1.75 zaten ucuz bir rakam ..bazı mallar vardır yahu pahalı dersin üzerine birde enf.20 olur..o zaman sıkıntı .. 5 lt aycicek yağı 25 tl bildiğin bedava ..bu mal enf.yese nolur yemese nolur..sigara olmuş 14 lira ..ne pahalı mesela kelle paça çorbası pahalı 16 lira geçen sene 12 liraydı ..bu mesela bana çok geliyor. Yada ne bileyim dondurma iyi bir yerde ismi lazim değil 3 top 12 lira

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. bura iyice borsa başlığına dönmüş, uyanıklar kağıt verecek enayi arıyor. yabancıda arıyor yerlide arıyor. böyle işlerin sonu hep acı bitmiştir. HERİF in ne kadar ömrü varsa bunlarınkide o kadar. ciyaklamalarını izlemek zevkli olacak

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bura iyice borsa başlığına dönmüş, uyanıklar kağıt verecek enayi arıyor. yabancıda arıyor yerlide arıyor. böyle işlerin sonu hep acı bitmiştir. HERİF in ne kadar ömrü varsa bunlarınkide o kadar. ciyaklamalarını izlemek zevkli olacak
    crash ne zaman bir haber ver.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. mehtap ablam da burada olaydı çok güzel olurdu. abla bu topik sensiz bir hiç ya.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    crash ne zaman bir haber ver.
    geçin bakalım dalganızı, ağustos böcekleri gibi çalın oynayın. eğlenin.

Sayfa 889/1024 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •