Sayýn DUDU. Benim için bitmiþtir diyorsunuz. Iþýk görünmüyor diyorsunuz. Yazmýyacaðým artýk diyorsunuz. Dayanamayýp yine geliyorsunuz. 2 sene önce buralarýn gurusu sizdiniz. Herkes sizin dediklerinizi dikkate alýyordu. O uçup kaçtýðý zamanlarda bile eleþtirel mesaj yazdýðýmýzda sürekli "inananlar kalacak inanmayanlar gidecek" deyip kestirip atýyordunuz. Ha hakkýnýzý yemiyelim. 25 üstüne çýkýp anlamsýz bir þekilde 50 ye gittiðinde sonraki yýllarýn hakkýndan yediðini de defalarca söylediniz. E þimdi ne oldu. Gazýný boþaltarak 15 e geldi iþte Maalesef o dönemde bir ilüzyon oluþtu. Ýnsanlar mantýklý düþünemedi. Bunun mucizeler yaratacaðýný falan düþündü. Olmayacak hayaller kuruldu. Fiyat düþebilir. Düþtüðü rakamlarda uzun süre sürünebilir. Geldiðimiz noktada beni en çok üzen þirketin beklenen atýlýmlarý yapamýyor olmasý. Yapmaya çalýþtýðý yatýrýmlarýn bir kýsmýný elden çýkarmak zorunda kalmasý. Devam eden yatýrýmlardan sürece iliþkin bilgilendirme gelmemesi. Örneðin bedelliden gelen 1 milyarýn ayrýldýðý Özbek yatýrýmý ne alemde bilmiyoruz. Borç yönetimi desen evlere þenlik. Faizler düþükken burada sizde borçlanmadan korkmayalým falan diyordunuz. Katlana katlana buralara geldi iþte. Benim hep savunageldiðim borçlanarak agresif yatýrým yapma stratejisinin yanlýþ olduðu, yatýrýmlarý þirketin kendi kazançlarýyla yapmasý gerektiðiydi. Haklýlýðým ortaya çýktý. Geldiðimiz nokta tam bir fiyasko ve buradan tekrar ne olurda döner tahmin etmek zor. Halka arzlarýn rüzgarý dindi. 3-5 tavandan sonra dönüþler baþladý. Yarýn ferbisi arzetsen ne olacak bunun büyüsü bozulduktan sonra. Yatýrýmcý nasýl sýcak bakacak buna. Maalesef þirketin son 2 yýlý hiç iyi yönetilemedi. Eðer SPK kabul ederse % 200 bedelli artýk farz oldu. Yoksa bu faiz yüküyle bu borç stoðu zor döner. Þirketin kazandýðý 3 kuruþ borçlarýn faizine yetiþmez.