Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
ben bu hesaba ulaşamadım ama okuyan birinden dinlediğim kadarıyla epey bir çelişki vardı. sanırım kurulan bağlantıların biri enflasyon muhasebesi nedeniyle açıklanmayan bilançonun sahipleri rahat satsın diye olduğunu yazmış demeleriydi ki sahiplerinin satışı mümkün değil...

CEO Ümit Nuri Bey son hesap uzmanlarından... Maliye Bakanlığında yok edilen gerçekten ülkeye kaliteli yönetici yetiştiren bir kurumdu. kendi aramızda biz biraz da çekememezlik var mıydı bilmem ama özel sektör açılımları nedeniyle Hesap Uzmanları Kurulunu kibirli ve boş bulduğumuzu ifade ederdik . enflasyon muhasebesini bilmemesi mümkün değil ve çalışma yapmadan da o sözü söylemezdi diye düşünüyorum... çok takipçili olmanın anlamını sorgulamam... kendi adıma Kadir Öztürkü okumaları ve araştırmaları açısından beğenirdim ama ALARK hususunda Özgür Kalyoncuyu misafir etmeden önce pek de olumlu konuşmuyordu. sonradan tarımda yatırım hedeflerinin yarısını bile başarılı bir şekilde gerçekleştirseler ALARK fiyatı 15 Euro olması gerekir demişti...
yanılmışım diyelim...
şirketin karlılığından dolayı değil veya beklentilerden... demek ki Yönetime pek fazla güvenmemek gerekiyormuş. Kurumlara da .... enflasyon muhasebesi eğer darma dağın etti ise sizi bir şekilde tedbirli konuşmalıydınız...

neyse enflasyon muhasebesi olmadan bakack ve inceleyeceğim. sonra da enflasyon muhasebesi ne getirmiş veya götürmüş.... sonuç olarak ben mal varlığımı kaybetmek istemiyorum. bilanço her şeydir ama önümüzdeki 3 ay ve bu yıl ne olur bakacağız... bu öz varlıklar nereden patlar göreceğiz belki de...

yanılttığım kimse var ise, benim yüzümden yanılan var ise gerçekten üzgünüm...