Originally Posted by
Uğur taylan
Lütfu hocam aynen öyle çok doğru söylüyorsunuz hocam yıllardır takılırım borsaya ama teknikmiş temelmiş hiç anlamam çok karışık işler kafam almıyor ama yıllardır kağıtları tanıdım ona göre alıyorum satıyorum bir örnek vereyim doas 1000 lot 268 aldım 400 sattım temettüye katılmadım katılanlar isyanda p.tesi 700 lot 318 den geri aldım biliyorum ki doas bu sene adından sözettirecek çünkü kağıdı tanıdım mesala konya üçbin civarı maliyet önümüzdeki ayın onunda genelkurul var beklenti çok yüksek çünkü yüksek bedelsiz beklentisi var genel kurula kadar güzel yere geleceğine inanıp bekliyorum o güne yakın çıkacam kağıttan anlayacağınız bu düşüncelerle yoluma devam ediyorum bende bi düzen kurmuş gidiyorum hocam neyapayım
Allah bozmasın Uğur hocam, ama yinede dikkatli olmak iyidir, Doas 4-5 TL de kimse yüzüne bakmıyordu, o zaman kimse araba almayacak bu şirkette batacak yada zarar edecek diyorlardı, o günden bugüne geldiği nokta ortada verdiği temettüler ortada ama bu fiyata bu hisseyi alıp satmak ayrı bir risk yönetimi gerektiriyor, ve beni aşıyor, arada muhabbeti geçer THY de 1 dolardı hatta daha düşüktü kimse alıp satmıyordu, 9-10 dolar olunca dillere düştü, ben dile düşmüş fiyatı şişmiş hisseye yaklaşmamayı tercih ediyorum, kolay kazanmadığım parayı kolayca riske atamam, tabi bunun da kendi içinde sıkıntıları var ucuz diye alırsın daha aşağı düşer yada herşey uçar ucuz olan sürünür, pahalı olan kendini 2 ye 3 e hatta 5 e ona katlar çünkü mal toplanmıştır ve artık hisse dillere düşmeli kendi kendinin reklamını yapacak kıvama gelmedilidir, falan falan işte bizim borsa böyle, bir süredir hep iyi yanını gösteriyor tersi pistir, 1 ayda portföyün %65-70 erir, belli olmaz, benim yaşadıklarım bana temkinli olmayı öğretti hemde kafamı duvara vura vura öğretti o yüzden aklımda iyi yer etti... 
Cümleten iyi geceler...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri