Originally Posted by mustaf2231 Dışarısı yemyeşil. Yarın açılış için olumlu gösterge. Yukarıdaki beklenti gerçekleşti. Bu sabah Nuri Sevgen iki aylık ralli başlangıcında olduğunu söyledi. Değerli TL rallisi olacakmış.
Originally Posted by mustaf2231 Yukarıdaki beklenti gerçekleşti. Bu sabah Nuri Sevgen iki aylık ralli başlangıcında olduğunu söyledi. Değerli TL rallisi olacakmış. Bayram öncesi tam tersini diyordu. Kendisi açısından tutarsız bir yorum olmuş
Originally Posted by emregunes Bayram öncesi tam tersini diyordu. Kendisi açısından tutarsız bir yorum olmuş Sorun onda değil. Onu okuma takip etme gafletinde bulunanlarda.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Originally Posted by D83 Nuri iş bilmez takip etmeyin bunları 300 alti thy mi olur yahu Hadi bakayim Originally Posted by D83 Bayram öncesi dahil long pozların %25 i kaldı (vade sonu yaklaşıyor) Maliyet ortalama 7200 lere dustu Bist bu hafta 10 bini görür tahminim Originally Posted by mustaf2231 Yukarıdaki beklenti gerçekleşti. Bu sabah Nuri Sevgen iki aylık ralli başlangıcında olduğunu söyledi. Değerli TL rallisi olacakmış. Ooo Nuri safi long dedi ise kalan tüm pozları flatledim
Originally Posted by D83 Ooo Nuri safi long dedi ise kalan tüm pozları flatledim nuri bazen çok ters indikatör......
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 nuri bazen çok ters indikatör...... Ters indikatorun en büyüğü yan topic de Ondan daha büyüğü olamaz Görüşme iptal haberi ile yine şaşırtmadı halkbank o haberden sonra uçuşa gecti
Originally Posted by D83 Ters indikatorun en büyüğü yan topic de Ondan daha büyüğü olamaz Görüşme iptal haberi ile yine şaşırtmadı halkbank o haberden sonra uçuşa gecti bizim yan çarımızda mı var?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by EMLAK biden görüşmesi iptal falan deyorlar.. sn deniz beyin topicinde var. Originally Posted by akcay bizim yan çarımızda mı var? 3 gün oku direk batarsın Dışarıdan okurum ne terse tersini yaptım %80 90 başarı oranım var yillardir
Forum Rules
Yer İmleri