Sayfa 214/214 İlkİlk ... 114164204212213214
Arama sonucu : 1711 madde; 1,705 - 1,711 arası.

Konu: METUR - Metemtur Otelcilik

1. 2 ve 3/5/2024 tarihlerinde Metemtur Yatırım Enerji Turizm ve İnşaat A.Ş. payları ile ilgili olarak 17.0180TL fiyat aralığından 1.398.425 TL
    toplam nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Metemtur Yatırım Enerji Turizm ve İnşaat A.Ş.
    sermayesindeki paylarım/oy haklarım 3/5/2024 tarihi itibariyle % 23.75 sınırına düşmüştür. Yönetim kontrolüne sahip olduğum
    Metemtur Yatırım Enerji Turizm ve İnşaat A.Ş. ’nin sahip olduğu % 23.75 oranındaki paylar/oy hakları da benim kontrolüm /
    ortaklığımızın kontrolü altındadır.
    İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.

2. Alanlar satanlar bakalım final nasıl olacak heyecanla seyrediyoruz))
    İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.

3. Metemtur YK Başkanı Bulut: Şirketimizin yol haritasını belirleyecek ve sürdürülebilir bir büyüme sağlayacak stratejik adımlar atıyoruz

03/06/2024 12:24:40

Metemtur Yatırım Enerji Turizm ve İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bulut, "Çalışmaya, projeler üretmeye devam ediyoruz. Şirketimizin yol haritasını belirleyecek ve sürdürülebilir bir büyüme sağlayacak stratejik adımlar atıyoruz." dedi.

Metemtur'un bugünkü "Olağan Genel Kurulu" sonrasında şirketimizde Yönetim kurulu değişikliği gerçekleşti.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Bulut, şirketimizin kısa ve orta vadede atacağı adımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bulut, "Metemtur A.Ş. olarak faaliyet yürüttüğümüz enerji,inşaat ve turizm gibi sektörlerin yanında diğer sektörlerde de faaliyetlerimizi genişletmeyi planlıyoruz. Bu noktada, şirket birleşmeleri ya da satın alımlar gibi çeşitli seçenekleri gündemimize aldık. Stratejik adımlar atarak mühendislik - proje yönetimi ve kimya endüstrisinde faaliyetleri olan , sektöründe önemli yeri olan firmalar ile birleşme, teknoloji alt yapılı start-up lara yatırım gibi planlarımız var. " dedi.
    Metemtur YK Başkanı Bulut: Şirketimizin yol haritasını belirleyecek ve sürdürülebilir bir büyüme sağlayacak stratejik adımlar atıyoruz

03/06/2024 12:24:40

Metemtur Yatırım Enerji Turizm ve İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bulut, "Çalışmaya, projeler üretmeye devam ediyoruz. Şirketimizin yol haritasını belirleyecek ve sürdürülebilir bir büyüme sağlayacak stratejik adımlar atıyoruz." dedi.

Metemtur'un bugünkü "Olağan Genel Kurulu" sonrasında şirketimizde Yönetim kurulu değişikliği gerçekleşti.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Bulut, şirketimizin kısa ve orta vadede atacağı adımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bulut, "Metemtur A.Ş. olarak faaliyet yürüttüğümüz enerji,inşaat ve turizm gibi sektörlerin yanında diğer sektörlerde de faaliyetlerimizi genişletmeyi planlıyoruz. Bu noktada, şirket birleşmeleri ya da satın alımlar gibi çeşitli seçenekleri gündemimize aldık. Stratejik adımlar atarak mühendislik - proje yönetimi ve kimya endüstrisinde faaliyetleri olan , sektöründe önemli yeri olan firmalar ile birleşme, teknoloji alt yapılı start-up lara yatırım gibi planlarımız var. " dedi.

4. Patron şirketi büyütmeye kararlı .bakalım daha ne haberler gelecek ))))

*METUR-Metemtur 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 17.151.477 TL (Önceki 24.840.475 TL)

6. Şirketimiz Yönetim Kurulu ülkemiz sermaye piyasalarında son günlerde yaşanan gelişmeler sebebiyle pay sahiplerini korumak ve sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 19.03.2025 tarih ve 2025/16 sayılı bülteninde yer alan pay geri alım işlemlerine ilişkin ilke kararı çerçevesinde verilen izne istinaden Şirketimizin borsada kendi paylarının geri alımının gerçekleştirmesi için aşağıda belirtilen şartlara karar vermiştir.

Bu kapsamda,

1) Pay geri alım programının azami 3 yıl süreyle geçerli olacak şekilde belirlenmesine,

2) Pay geri alımına konu olabilecek azami pay sayısının 2160.000 adet olarak belirlenmesine,

3) Pay geri alımı için ayrılabilecek azami fon tutarının 35.000.000.-TL olarak belirlenmesine,

katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

7. 20.03.2025 Tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında 20.03.2025 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir.

20.03.2025 tarihinde 16,01 - 16,10 TL fiyat aralığından toplam 120.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu METUR payları 120.000 adete ulaşmıştır.

Bu işlemle birlikte Şirketimizin sahip olduğu METUR paylarının toplam nominal tutarı 120.000 TL'ye ulaşmış olup bu payların sermayeye oranı % 0,1111'dİr.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Sayfa 214/214 İlkİlk ... 114164204212213214

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •