Originally Posted by alyel Originally Posted by Dore Hepsi komik ama son ikisine koptum https://eksisozluk.com/entry/164333947?debe=true bende sizlerle arkadaş olabilirmiyim ? benim hiç arkadaşım yok çok birşeyde bilmem zaten... bu kadar
Originally Posted by çıtak bende sizlerle arkadaş olabilirmiyim ? benim hiç arkadaşım yok Altin gunumuz var yakinda, Bir tencere sarmayi kap, gel
Originally Posted by alyel Altin gunumuz var yakinda, Bir tencere sarmayi kap, gel Ayten'de ise gelirim... başka yere gitmem
Originally Posted by Dore Olursunuz Ama ben sizinle başedemem sanırım. Yorarsınız gibi geliyor ya yormayız... sen gel Originally Posted by alyel Altin gunumuz var yakinda, Bir tencere sarmayi kap, gel biz tüm mahalle dalarız, sen otur kenarda
Herkese gunaydin Dow 39600.. Pala nette long Dow da..
Originally Posted by çıtak bende sizlerle arkadaş olabilirmiyim ? çok birşeyde bilmem zaten... bu kadar Olursunuz Ama ben sizinle başedemem sanırım. Yorarsınız gibi geliyor
Originally Posted by Dore Olursunuz Ama ben sizinle başedemem sanırım. Yorarsınız gibi geliyor it was a joke
Forum Rules
Yer İmleri