Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
KGM ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir. İlgili bilgilere kgm.gov.tr adresinden ulaşılabilir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hükümetin paketinden önce kamuda üç aylık harcama geçen yılın tamamını geçti
Ekonomi yönetimi “tasarruf†paketini açıklayana kadar 2024â€â•ün ilk üç ayında yapılan harcamalar geçen yılki harcamaların katbekat üstüne çıktı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa
Yalnız yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız.!!!
Adamlar işi biliyor kardeşim, işi bitirmişler sonra tasarruf tedbiri yapmışlar bu zekaya şapka çıkarılır!!!!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Kimler FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize oyun kurmaya çalışıyorsa oyunlarını ve tuzaklarını yerle bir edeceğiz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri