-

Originally Posted by
EGEDUK
Benim gönderime, kürek takımı fotosu koymayı nasıl başardınız. Kim, nasıl yaptı merak ettim doğrusu.
Bu arada bahsettiğim kürek takımı bu değildi.
Sn Batman geldiğinde doğru fotoğrafı paylaşacaktır.
yettim üstadım
https://x.com/defutbolsports/status/...ERTTSZi_Q&s=08
efsaneyi ara ara hatırlayalım
-

Originally Posted by
kastirsef
Halka ait kıyıları işgal edip şezlong ve giriş ücreti adı altında fahiş fiyat uygulayanlara, kaçak yapılaşmalara Alo İhbar Hattı geliyor. Bakan Özhaseki, 3-4 kişi çökmüş, büfemsi bir şey koymuş. Bir şezlonga git otur, bak kaç lira istiyor. İşgalcileri ihbar edin, gözlerinin yaşına bakmayacağız dedi.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/b...ar-et-42465631
çünkü 20 senedir olmayan şeylerdi yeni peyda olur olmaz hemen müdahale ediyorlar sağolsun
-

Originally Posted by
Batman
çünkü 20 senedir olmayan şeylerdi yeni peyda olur olmaz hemen müdahale ediyorlar sağolsun
o işgalci dediklerinin çoğu kendi adaı ayvalık chp nin balıkesir malum kişilerinde tüm sarımsaklı plajlarına el koydular bb aracılığıyla işletmeye başladılar tüm plajlara çöktüler kimin eli kimin cebind ebelli değil.
ha şimdi aynısını chp lile yapar mı bilemem hadi size kış kış sıra bizde yeme zamanı geldi derler mi
yada sahiller bb nin değil çevre şehirciliğin diyip çökmeye devam ederler mi oda belli değil
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Batman
bu fenomenlerin el konan ferrari maserati cart curt ne oldu en son polis arabası yapmışlardı onları neden satmıyorlar acaba?
Geçen ay İstanbul'a gittiğimde Sultanahmet Meydani'nda birini emniyet aracı olarak.gördüm. (Basında yer almıştı ,doğruymuş)
-
Şimdi gelelim Kyk de emeklinin yararlanma işine.
Eşim emekli ben çalışan.
Eşim üzerinden oda tutarsak bende ücretsiz kalıyor muyum?
İki kişilik yatak verecekler mi?
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Şimdi gelelim Kyk de emeklinin yararlanma işine.
Eşim emekli ben çalışan.
Eşim üzerinden oda tutarsak bende ücretsiz kalıyor muyum?
İki kişilik yatak verecekler mi?
emeklilere ranza veriyorlarmış
çıkamayıp bir daha gelmesinler diye 
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
emeklilere ranza veriyorlarmış
çıkamayıp bir daha gelmesinler diye

Ayhan abi bide ortak banyolu yurtlara giderlerse perdeli banyolar falan abbaavvvv
aklıma ellemeli dayılar geldi
-

Originally Posted by
Batman
Ayhan abi bide ortak banyolu yurtlara giderlerse perdeli banyolar falan abbaavvvv
aklıma ellemeli dayılar geldi

ben öyle bi yurtta kaldım
yukarıdaki boruların üzerinden kedi kadar ağım fareleri geçerdi
korkudan dal .aşak perdeyi açıp fırlayan çıbıldak gençler görürdük.
bazen yangın söndürme kovarına buz gibi suyu çeşmeden doldurur perdeyi aralar sıcak suda haşlanan arkadaşları titretir kendine getirirdik 

emekliler beleşe kyk yurdunda kalalım derken başlarına iş almasınlar
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri