Originally Posted by lemur şaka maka PETKM bence alınablir bencede salak gibi vkfyo aldım battım...
Gunaydın abka göltaş nasıl?solo vergidairesi kötü geldi diye bastılar biraz ama konsolide iyi gelıorgenelde bide bedelsiz pot var...
Originally Posted by tarkank Gunaydın abka göltaş nasıl?solo vergidairesi kötü geldi diye bastılar biraz ama konsolide iyi gelıorgenelde bide bedelsiz pot var... takipteyim ama su sura almayacagım bence yazın primlenir belki 400 ya da az bi altı olabili
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne oldu birden aldılar endeksi...... viop3 u.....
Originally Posted by lemur takipteyim ama su sura almayacagım bence yazın primlenir belki 400 ya da az bi altı olabili Lemur abi 400 dedin aklıma geldi, senin thy analizin vardı 200 talede iken 400 olur dediydin millet inanmamıştı, şibdi baktımda 400 e bişii kalmamış
Hamdım Piştim Yandım
Sence petko ne zaman 130 olur
Originally Posted by tarkank Gunaydın abka göltaş nasıl?solo vergidairesi kötü geldi diye bastılar biraz ama konsolide iyi gelıorgenelde bide bedelsiz pot var... 2-3 yılda 1.5 dolardan 17 dolara çıkmış..hala 15 dolarda..yani dibine göre hala dolar bazlı 10X primli..Benim orta-uzun vadeli stratejime uymaz. Bilanço vs. ne olursa olsun..dipten 10 kat primli..benden uzak olsun..
Originally Posted by *Bozkurt Sence petko ne zaman 130 olur fb sampiyon olunca
Forum Rules
Yer İmleri