Sayfa 380/999 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop LVII

1. Gara oğlanlar kurbanlık bulamamış kurban niyetine beni kesecekler. Hatta dediler ki bir tane yetmez iki üç tane kesecez. Arkadaşlarına sor gönüllü bıçağın altına yatacak varsa deyi. Bende Bozkurt dayım seve seve bıçağın altında yatar dedim. Bozkurt reisim parayı vermek yerine kendini doğrar

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gara oğlanlar kurbanlık bulamamış kurban niyetine beni kesecekler. Hatta dediler ki bir tane yetmez iki üç tane kesecez. Arkadaşlarına sor gönüllü bıçağın altına yatacak varsa deyi. Bende Bozkurt dayım seve seve bıçağın altında yatar dedim. Bozkurt reisim parayı vermek yerine kendini doğrar
    Konu komşu mahalleli kurbanlıkları seçmişler, bi danaya 7 kişi girdik adam başı 23bin tale
    Bu sene emekliler yılı emme muhtemelen bi emekli mayışı kurbana yetmez Ayasofya abi
    Konu komşu tüm mahalleli yoklama yapın kurban kesemeyecek durumda olanları tespit edin, Allah devletimize milletimize zeval vermesin çok zor ekonomik bir süreçten geçiyoruz.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Ne anladık şimdi bugünkü borsadan. Ben bi halt anlamadım

4. Borsa oyun yeri değildir VOB normal vatandaşlar için yasaklanması gerekir. Hiçbir şeye benzemez.

VOB yapmayin.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    en iyisi kendimi korumak adına gümüş ons a yöneleyim......31,74 ŞORT açtım......
    Long-short işleri haram değil mi hocam?

İki ihtimalli, bildiğin kumar.

Sizin yazdıklarınızdan mutaassıp veya mütedeyyin biri olduğunuzu tahmin ediyordum. Yakıştıramadım size.

6. İsrail mısır askerini indirmiş,ulen pala
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konu komşu mahalleli kurbanlıkları seçmişler, bi danaya 7 kişi girdik adam başı 23bin tale
    Bu sene emekliler yılı emme muhtemelen bi emekli mayışı kurbana yetmez Ayasofya abi
    Konu komşu tüm mahalleli yoklama yapın kurban kesemeyecek durumda olanları tespit edin, Allah devletimize milletimize zeval vermesin çok zor ekonomik bir süreçten geçiyoruz.

2 emekli birleşse bir büyük baş hisseye zor bela girebiliyor
    Kurbanlıklar 18 ile 24 arası büyükbaşta
    bir halt olacağı yok.

BolBollular, 30 Haziran'a kadar Gedik Yatırım'da açacakları yatırım hesaplarında 20.000 TL ve üzeri tutarlarda birikimlerini değerlendirdiklerinde 15.000 BolPuan kazanıyor!

Sen de Gedik Yatırım ile birikimlerini değerlendir; kazandığın BolPuanları dilediğin yere uçmak için harca, yeni anılar biriktirmenin tadını çıkar!
    bu benim e posta geldi pegasus tan....şimdi bir aracı kurumla iyonik bağı var....gelde bu hisseye yatırım yap.....spk.....nerdesin....

Sayfa 380/999 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •