Batılı ülkelerin Ukrayna'ya asker göndereceği iddialarını değerlendiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Çok ciddi sonuçlar doğurur. Çatışma adımıdır. Bu istiyorlarsa, o zaman tamam!" ifadelerini kullandı
Yankı Haber
@yedi24yanki
·
1 sa
Ekrem İmamoğlu:
“2014’te İBB 570 kişilik Güney Kore gezisi düzenlemiş, maliyeti 14 milyon dolar.
Biz buna soruşturma açtık. Kimse bize israfı anlatmasın.â€
Etkili Haber
@etkilihaber
·
1 sa
Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Roma seyahati yanıtı:
—Cumhurbaşkanı mı Bana kamu parasını korumayı öğretecek?
—Sen sekiz uçak kullanıyorsun bu ülkede.
—İsrafın kitabını yazdılar.
—Ben anlamadım ne kadar sevdi bu Roma işini.
ortalık bu haberlerle dolu Ekrem imamoğlu cvp vermiş .14 milyon dolarlık ne gezisi bu doğrumu acaba
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Tokatlı dayı dün gümüş düşecek diyordunuz şimdi long yaziyonuz .
.
Emmi bu işleri bırakın
VOB yapmayin hayatınız boyunca pişman olursunuz.
Puahahahhahsh
Dayucuğum işin sırrı vobda
Yohusa o aldı bu çamura yattı işin hikaye kısmı
Ben hep derim, hiçbir zaman doğru hisseyi bulamazsınız, çünkü her tahta sahipli ve tek tek lot sayıyorlar,herifler sabahtan tezgahı açıyor müşteri gelirse basıyor yok müşteri neyim yok in cin top oynuyorsa basmıyor hatta yeni müşteri gelsin deye yukarı çekiyor robotunu bozdumunun soyguncu tahtacisi gel gel diye
Kısaca durum bundan ibaret
Benim çuvalda olmam veyahut th nin düzdaban oluşundan değil
Bak ben çok gıcık biriyim benim tahta ile uğraşmayın komple bistti çuvala doldururum endekis yükselişe hasret kalır altıay rakkamla 6 ay bu endekis niye böyle oldu, niye yükselmiyor deye sorup durursunuz, hepinizi suyuniçine çekerim![]()
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Hamdım Piştim Yandım
sn mavsar dostumuz saolsun bizim için de avatar çalışmaları yollamış.Aralarından birini seçtim.
Kendisine verdiği emekler için teşekkür ederim.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Gazze'deki durumun dehşet verici olduğunu ve saldırıların durdurulması çağrısı yaparak, Filistin'i tanımaya hazır olduklarını söyledi.
Yer İmleri