Sayfa 796/1003 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    ++ olarak birşey daha eklim. Buradaki birçok insan bana kızacak biliyorum ama kentsel dönüşüm = mülkiyet hırsızlığıdır.

Benim 130 metre kare dairemi alıp yerine 85 metre kare vereceksin. 9 daire olan bir binada birden bire bir müteahit çıkıp 4 daire de bana diyecek. Dünyanın her yerinde buna 45 metre karene çökme denir ama bizde işte tutturdular bir deprem işi . Kentsel dönüşüm bu değildir. 4 katlı binayı yıkıp kibrit kutusu gibi 15 katlı bina dikmek değildir. 40 kişinin yaşadığını apartmanları 70 80 100 e çıkarma hiç değildir.
    He yaa.. İstemezler mi bi de o 95-100 metrekare, son kat dairelere 10-11 milyon 🤦*♂️

Alan var nı onları..

2.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    mart ortası 92 gün ddkkm yapanlar.. 2.5 hafta daha dolar sabit giderse.. yıllık % 40 dolar faizi almış olacak..
    sıfır riskle dünyanın en yüksek dolar faizi..oh mis..
    Yüzde 40 yıllık. 3 aylık yüzde 10 bu bile süper

Yakında DDKKM yi iyi düşürürler.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. Biz 6 aylık yüzde 35 dan yaptık.

Daha 1.5 ay var.

Dolar 30 TL idi.

Dolar aynı kalırsa yüzde 25 faiz almış olacagız.

Ancak yüzde 65 ten TL yapsaydık daha karlıydı.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by Mert1972 Yazıyı Oku
    Cevabınız için teşekkür ederim Mart 15'te fibabank'taki TL hesabımdan dolar almıştım bugün müşteri temsilcim ile görüştüm yeni ddkm yapmıyoruz dedi dolar mevduata da 0.10 veriyorlarmış başka bankaya taşıma ihtimalin var mı acaba
    Bence tekrar görüşün mt ile yeni ddkkm yapmıyoruz diye birşey yok 31 Mart tarihine kadar hesabınızda döviz varsa yapabilirsiniz.Bana da benzer şeyler söylediler biraz sıkıştırınca açtılar hesabı.

5.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Bence tekrar görüşün mt ile yeni ddkkm yapmıyoruz diye birşey yok 31 Mart tarihine kadar hesabınızda döviz varsa yapabilirsiniz.Bana da benzer şeyler söylediler biraz sıkıştırınca açtılar hesabı.
    Ziraatte zp6 fonundan doviz bozsam ddkkm yapabilir miyim?

6. Ppf fonları zarar eder mi?

7.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hangi yıl hatırlamıyorum. Yıllar önce bir miktar döviz alıp kenara atmıştım. Çok değildi. Hatta unutmuştum bile diyebilirim. Kur 1 tl gibiydi. belki bir, iki yıl kadar dolar değeri pek değişmedi diye hatırlıyorum. Piyasalarda olağan üstü bir durum da yoktu. Yine enflasyon vardı ve piyasayı dengeliyecek belli bir mevduat faizi vardı. Fakat bir gün aniden dolar 1 tl seviyelerden 1.96 gibi (hatırımda kalan) seviyelere geldi.

Bu anımı niçin yazdım. Şu anda DDKM de ya da faizde alınan oranlar iyi. Bütün ekonomi uzmanları da aynı şeyi söylüyor. Ve bu bir tesbit.

Burada önemli nokta şu. Dolar belli bir zaman sonunda bir atak yaparsa ve siz DDKM ya da Mevduat'da yakalanırsanız; büyük ihtimal öyle olur. Bir bakmışsınız her şey bir kaç gün içinde dengelenmiş olur.

Ama belli bir süre DDKM ya da Mevduat'da kalıp, bu kadar yeter deyip de tekrar ben dolara döneyim diyebilirseniz bu da ciddi bir kazanç sağlayabilir. Lakin bunu ön görmek de biraz şans, biraz bilgi, biraz da piyasaları takip etmek gerektirir.

Sonuç nacizane görüşüm kimse, kimseyi taşıdığı pozisyon açısından eleştirmesin. Çünkü bitmemiş bir sürecin içindeyiz. Ve sonucu hep beraber göreceğiz. Herkese bol kazaçlar.

Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Ziraatte zp6 fonundan doviz bozsam ddkkm yapabilir miyim?
    Olmaz.
    DTH olması lazım

Sayfa 796/1003 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •