Sayfa 150/589 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 4708 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. üstüme vazife değil ama yazayım, salih ve babatolien hocalar, işin tadını kaçırdınız, başından beri yazıyorum, yazdıklarınızda doğruluk payı var ama üslubunuz çok itici ve zaten düşen hissede alaycı yorumlarla daha da can sıkıyorsunuz, ben satıp çıktığımdan beri rakam bile yazmıyorum.

2. Sacro, bir egeen, birde Konya çiz. 😆

3.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sacro, bir egeen, birde Konya çiz. 😆
    hocam inan artık onların yazdığı hisselerden millet aceba mı deyip kaçıyorlar, artık güçleri yok.

4.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    üstüme vazife değil ama yazayım, salih ve babatolien hocalar, işin tadını kaçırdınız, başından beri yazıyorum, yazdıklarınızda doğruluk payı var ama üslubunuz çok itici ve zaten düşen hissede alaycı yorumlarla daha da can sıkıyorsunuz, ben satıp çıktığımdan beri rakam bile yazmıyorum.
    Rakam nerede yazmışım.?
    Forumda herkes olumlu yazacak diye bir kuralmı var.?
    50 binciler 60 bincilerin yazdıklarına neden tepki yok,hisse 50 60 bin oldumu.?!
    Pozisyonuna göre yorum yapanlara neden tepki verilmiyor,yoksa forumdaki çoğunluk pozisyonuna göre yorummu yaptı yapıyor.?!
    Forumdaki yazılanların hepsini değerlendirin vazifeniz değilse madem.!

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Küfür yemek için çok çaba sarfediyorsunuz!SPKye yürüme mesafesindeyim!Kalemim de iyidir.Bence ky kardeşlerimizi daha fazla üzmeyin.
    Aynen Filozof Hocam bizi çok üzüyor bu S.V keratası ne yapalım şimdi herkes satıyoruz desek sevinir mi? Yok 12K yok 11 K vs. bizleri çok mu düşünüyor. Madem öyle 18K lerdeyken nerdeydin demi? Bu saaten sonra düşerse düşsün skmden aşağı kasımpaşa. Paramız varsa ekleriz yoksa tekkeyi beklemeye devamke.

İyi yönünden bakalım, fk 58 oldu 😅

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Küfür yemek için çok çaba sarfediyorsunuz!SPKye yürüme mesafesindeyim!Kalemim de iyidir.Bence ky kardeşlerimizi daha fazla üzmeyin.
    haklısın kardeşim bukadar düşmemeliydi biraz daha düşerse tüm hisselerimi satıp eskisi gibi sadece egeen portföyüne döneceğim.bilanço gelsin o nakitimiz bilançoda negatif olmayacak.çeyreklik kar 500 milyon açıklanırsa şimdi almayanlar kedi ciğere döner.ytd
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

8. Halen f/k dan söz ediliyor. F/K'sı 100 üzerinde onlarca hisse var. Ama egeen kadar düşmüyor. En kötü zamanda bile tutunabiliyor. Ayrıca F/K'sının 8, 9 olduğu zamanda da benzer operasyonlara maruz kaldığını hatırlayalım.
    Bu egeende benzer bir operasyondu. Başardılar. Çok bildimcilere de gün doğdu.
    Operasyonun baş mimarı da ne yazık ki içeriden.

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : esentepe54; 29-05-2024 saat: 15:47.

Sayfa 150/589 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •