Hani 2023 Kasýmý itibarýyla deneme üretimine geçilecek ve 2024 ilk çeyrek itibarýyla bilançoya yansýyacaktý. Bu da çok önceki kaplarýndaki açýklamaydý.
Þimdi bütün bunlar aradan geçen onca zamana raðmen hiç ilerleme olmamasý ky yi yanlýþ yönlendirme ve manipülasyon deðil mi?
CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yaklaþýk 8-9 yýl önce biz bu forumda FÝYAT KAZANÇ üzerinden EGE EN hedef fiyat verirdik....
Bizler EGE EN in bedelsiz potansiyeli için yatýrým yapmýyorduk....
Hey gidi beeee.....
Þu forumda beni anlayan tek kiþi BABATOLÝEN kalmýþ ....
Yahu 600 milyon kar eden EGE EN in 40 milyar piyasa deðeri olursa o EGEENÝN hisse fiyatýnýn a....a koyarlar.....
Akýllanýn artýk ....EGE EN bir BEDELSÝZ deðil TEMEL e göre giden hissedir....
Yatýrým planlamasýný uzatarak patron KY yi kucaðýna almýþtýr.....2 yýldýr yeni fabrika nýn faaliyete geçiþ tarihi her 3 ayda öteleniyor.....
Bu sayede de piyasaya yüksek fiyattan EGE EN pazarlandý.....
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Sevgili üstad ben buradada yazdým Sevgili filozof üstad kardeþimede söyledim,2025 den önce olmaz o iþ didim,hatta bilançoya yansýmasý 2025 in ikinci yarýsýnda anca olur didim,dimedim desin hadi.
Bunlarýn kan emici haramzade olduklarýný baðýraaaa baðýraaaa söyledik hala daha söylüyorumda.
Abi hiç birþey bilmiyorsanýz bir düþünün; yahu 2014 de baþlanan ve halâ daha sonuçlanmayan modernizasyon ve ek yatýrým size bir fikir vermiyormu.?!!!
yarýn genel kurula katýlacak olan var mý?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Peki slaih bey size göre fiyat ne olmalý. Ýdeal olmasý için.
Yer Ýmleri