Sayfa 26/187 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 201 - 208 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

--malumun ilanı....spek- tahta yapıcının gözü boşlukta gibi...buraya kadar gelmişse uğramadan geri döner mi?? ; göreceğiz...

117.60-113.10=4.50; yaklaşık % 3.83 düşüş ile kapanıyor...

--doğa, boşluk kaldırmaz fizik kuralı burada da geçerli olacak mı?...

2. SPK ya sermaye başvurusu bu gün yapılmış nihayet açıkladılar.

3. SPK,nin onayı kaç gün sürer acaba.

4. Surer hocam temmuz ayinda olur dagitim buyuk ihtimalle. Habere gelene mali yedirenin yanina kar kalmasi disinda sorun gormuyorum,boyle satana yar oldu senet bu tur durumlarda hirs beni boguyor ama elden gelir bir sey yok

5. Sok onayı için aylar önce karar alıp başvurusunu yapan şirketler daha beklemede,bunlar daha yeni yaptı.Bayram tatili vs derken ağustos ayında anca olur.2. çeyrek bilanço açıklanana kadar önümüzde herhangi bir beklenti vs yok.Piyasa beklentisi olan haber bazlı hisselere rağbet ediyor ve yabancı ilgisi bu gibi hisselere uğramıyorken klasik sıkıntılı aksa seanslarına devam edileceğini düşünüyorum.Zaten mevcut fiyat ve değeride öyle iskontolu ucuz falanda değil.Üstüne her fırsatta satmak için sıraya girmiş bir dünya mal var.Bunlar gerçekler,kabul edin yada etmeyin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

6.  Alıntı Originally Posted by sandokan Yazıyı Oku
    SPK,nin onayı kaç gün sürer acaba.
    SPK nin keyfi ne zaman olursa o zaman. Yarında olabilir 5 ayda sürebilir
    Bana balık tutmayı öğretme, balık ver.

7.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Sok onayı için aylar önce karar alıp başvurusunu yapan şirketler daha beklemede,bunlar daha yeni yaptı.Bayram tatili vs derken ağustos ayında anca olur.2. çeyrek bilanço açıklanana kadar önümüzde herhangi bir beklenti vs yok.Piyasa beklentisi olan haber bazlı hisselere rağbet ediyor ve yabancı ilgisi bu gibi hisselere uğramıyorken klasik sıkıntılı aksa seanslarına devam edileceğini düşünüyorum.Zaten mevcut fiyat ve değeride öyle iskontolu ucuz falanda değil.Üstüne her fırsatta satmak için sıraya girmiş bir dünya mal var.Bunlar gerçekler,kabul edin yada etmeyin.

yerinde olsam AKSA ile ilgili boyle yargilara girmezdim. 20024 Q1 bilancosu her seye ragmen iyi gelmis + baskalasim geciren + patronu alicili olan + seneye yatirimlari devreye giren baska sirket kolay kolay bulamazsin.

ve su bir gercek ki AKSA da zamanlama yapmak asla ise yaramaz !

8.  Alıntı Originally Posted by Tigi Yazıyı Oku
    yerinde olsam AKSA ile ilgili boyle yargilara girmezdim. 20024 Q1 bilancosu her seye ragmen iyi gelmis + baskalasim geciren + patronu alicili olan + seneye yatirimlari devreye giren baska sirket kolay kolay bulamazsin.

ve su bir gercek ki AKSA da zamanlama yapmak asla ise yaramaz !
    Sayın Tıgı ben yargı yada bir tespitte bulunmuyorum,Aksa bulunmaz hint kumaşı değil.Hiçbir zamanda olmadı.Bilakis sizin Aksa hakkında yargınız var.Ben aksayı şirket olarak beğeniyorum lakin öyle ahım şahım bir şirket olarakta görmüyorum.Bie kere en büyük handikapı ürettiği ürünün fiyatı uluslararası piyasalarda belirleniyor.Ben ahım şahım şirket diye ürettiği ürüne kendi fiyatını koyan şirkete derim.Böyle az sayıda şirket var.İkincisi ise Aksa halen döngüsel bir şirket,bunu kırma emareleri var lakin tamamen kırması söz konusumu?Sanmıyorum zira akrilik üretip ACN hammaddesi kullandıkça bu olanaksız.Acn fiyatı dışarda oluşan bir madde.Dolayısıyla fiyatı daima dalgalı olacak bir hissedir Aksa.Aksa bulunmadık hint kumaşı olsaydı bugün hem değeri hemde almak isteyenin bedelini ödeyerek aldığı bir şirket olurdu.Bakın NVIDIA var malum,işte o şirket bulunmadık hint kumaşıdır!Aksamız ise enaniyetinde üstümüze giydiğimiz çaputun çulun ipliğini kumaşının vs ni üreten atla deve olmayan bir hammadde üretiyor.Haaa derseniz karbon fiber vs yaw 10 küsür yıl oldu hayrını göremedik yaşımız geldi geçiyor bize faydası olmadıktan sonra yemişim karbonfiberini diyen çok olur mu? Olur.

Cahillik mutluluktur!

Sayfa 26/187 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •