Sayfa 909/937 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Nerde olduğumuzu ne yapacan 2. Dünya dalgasıyla uğraşacak vaktimiz yok oku geçmiş paylaşımları hepsi sana bir cevaptır.
    Ayrıca burada kimse hisse pazarlamadı iki dangalak dışında. Ellerinde olup olmadığı da şüpheli.
    Burada gerçekleri yazıyorum deyip milyon liralık portföy yöneten adamlara akıl vermek de ayrı bir dangalaklık.

2. Ooo hoşgeldin fosil, sakin ol sinirlenme bu kadar.

3. Anlatsana biraz hevesli hevesli, gaz ver hadi :D

4.  Alıntı Originally Posted by Fossil86 Yazıyı Oku
    Nerde olduğumuzu ne yapacan 2. Dünya dalgasıyla uğraşacak vaktimiz yok oku geçmiş paylaşımları hepsi sana bir cevaptır.
    Ayrıca burada kimse hisse pazarlamadı iki dangalak dışında. Ellerinde olup olmadığı da şüpheli.
    Burada gerçekleri yazıyorum deyip milyon liralık portföy yöneten adamlara akıl vermek de ayrı bir dangalaklık.
    btr maliyet 6000 TL, fiyat şu an 600 000 TL bırakın kim ne derse desin. neyin kafasını yaşıyorlar bunlar, boşver. elinde olan malını kötülemez. satar ..ttir olur gider, milletin kafasını bulandırmaz.

5. Arkadaş bulandırmıyorum kafa, kurucu hissemi satamıyorum. İsteyen varsa alsın. 4 adet satıcı var alıcı yok.
    Bitsin gitsin kurtulayım. Bu işin olmayacagına inanıyorum, sen olcagına inanıyorsun. Laf sokunca birsey değişmiyor

6. Anladık aslansın kaplansın sussurluk adamın dibisin ama sen böyle yazınca birsey değişmiyor

7. @Serber hocam merak etme satılır sadece zamana ihtiyaç var acil bir durumun yoksa stres yapmana gerek yok çünkü temmuz ayına kadar bankanın alacaklılara yaptığı ilanın süresi var. Bölünme 9 aylara sarkacak gibi.
    Ayrıca basit usulde bölünme olduğu için sizin hisselerde bir değişiklik olmayacak aynen mevcut haliyle tüm altpazardaki hisseler borsada işleme devam edecek. Bazı kişilerde İşbank a.ş. kapanıyor yerine Tibaş a.ş geliyor gibi bir yanlış anlaşılma var. Hayır bölünme raporuna bakarsanız Tibaş ın tek ortağı işbankası a.ş olacak tüm hisseler işbankasına ait oluyor. Ayrıca Tibaş ın hisseleri de halka açık degil.
    Demek istediğim tiyatroya devam

8.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Arkadaş bulandırmıyorum kafa, kurucu hissemi satamıyorum. İsteyen varsa alsın. 4 adet satıcı var alıcı yok.
    Bitsin gitsin kurtulayım. Bu işin olmayacagına inanıyorum, sen olcagına inanıyorsun. Laf sokunca birsey değişmiyor
    kardeşim, birinden almaya niyetlendim, o açık arttırmaya kalktı, benim fiyat verdiğim zaman ( zannedersem 5 ml du ) başka alıcısı yoktu, bir iki gün sonra 500 bin fazla verdiler sattım dedi. şu an ben 4 mln a dahi almam, iyiki de almamışım, ama ileride pişman olur muyum bilemem. inşallah sen de satamadığın için şanslı insanlardan olursun herkese hayırlı müşteriler.

Sayfa 909/937 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •