Sayfa 206/308 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 2457 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. 32,5 tl ye gelirse tepeden %50 düşmüş olacagiz ve piyasa degeri 5,5 mlr a düşmüş olacak. EM den bagimsiz kar rakamimiz bu sene muhtemelen 1.25 mlr civarinda olur diye düşünüyorum.

32,5 tl ye gelirse prospektif fk 4.42 ye dusecek. Bilancolarda kayda deger bir bozulma olmazsa ben bu fiyattan %20 daha alir beklemeye gecerim artik.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Sn Paydaşlar,

5 Hazirandaki genel kuruluna ben katılamayacağım.

Eger bizim gruptan katılan olursa asagidaki soruları sirkete iletebilirse sevinirim..

1-Patron şirketle ilgili ekonomi programları veya sosyal medyada neden bilgi paylasimi yapmıyor?En son 2022 3.ceyrek de paylasilan Yatirimci sunumu var.Yatirimci sunumu neden paylasilmiyor?Bunları yatirimcilar için yapması lazım.

2-İhracat ile ilgili cirodo ulaşmak istedikleri bir hedefi var mıdır?

3-Şirket gelecekte hangi iş alanında firsat/fırsatlar görüyor?

4-Sirketin mevcut cirosundaki iş kollarının yuzdesel dağılımı nasıl?(Eds,siber,e dönüşümler vs)

5-Aldıkları start up sirketlerinin gelişiminden memnunlar mi?İlgili sirketlerin varsa ciroya katkı kırılımlarini paylasabilirler mi?

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Paydaşlar,

5 Hazirandaki genel kuruluna ben katılamayacağım.

Eger bizim gruptan katılan olursa asagidaki soruları sirkete iletebilirse sevinirim..

1-Patron şirketle ilgili ekonomi programları veya sosyal medyada neden bilgi paylasimi yapmıyor?En son 2022 3.ceyrek de paylasilan Yatirimci sunumu var.Yatirimci sunumu neden paylasilmiyor?Bunları yatirimcilar için yapması lazım.

2-İhracat ile ilgili cirodo ulaşmak istedikleri bir hedefi var mıdır?

3-Şirket gelecekte hangi iş alanında firsat/fırsatlar görüyor?

4-Sirketin mevcut cirosundaki iş kollarının yuzdesel dağılımı nasıl?(Eds,siber,e dönüşümler vs)

5-Aldıkları start up sirketlerinin gelişiminden memnunlar mi?İlgili sirketlerin varsa ciroya katkı kırılımlarini paylasabilirler mi?

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Bende e-imza var genel kurula o şekilde katılıp sormayı deneyeceğim sn eagle. İlk kez deneyeceğim bakalım bu vesileyle
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

4. Hisse artıda görünüyor. Çok şaşırtıcı. Satıcılar henüz uyanamadılar galiba.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

5.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Hisse artıda görünüyor. Çok şaşırtıcı. Satıcılar henüz uyanamadılar galiba.
    Ölü kedi sıçraması olmasın da.

6.  Alıntı Originally Posted by hakkıcan Yazıyı Oku
    Bende e-imza var genel kurula o şekilde katılıp sormayı deneyeceğim sn eagle. İlk kez deneyeceğim bakalım bu vesileyle
    Insallah sorun yaşamadan katilim sağlayabilirsiniz.

Bu arada yukardaki sorularda yatırımcı sunumuyla ilgili 2022/3 ceyrek demişim en son paylasilan.Onu duzelteyim 2023/3.ceyrege kadar var en son.4.ceyregi henuz paylasmadilar..

Genel Kurul tarihi de 4 Haziranmış..

7. Satıcılar nihayet uyandılar. Satın bakalım. Satmak için sıraya girin.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

8.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Insallah sorun yaşamadan katilim sağlayabilirsiniz.

Bu arada yukardaki sorularda yatırımcı sunumuyla ilgili 2022/3 ceyrek demişim en son paylasilan.Onu duzelteyim 2023/3.ceyrege kadar var en son.4.ceyregi henuz paylasmadilar..

Genel Kurul tarihi de 4 Haziranmış..

Ben her yil katilmayi planlıyorum ama bir türlü nasip olmadi. Bu sene yine katilma planim var son dk bir problem cikmazsa katilmayi düşünüyorum.

Baska sorusu olan varsa buradan yazsin, hepsini sormamiz mumkun olmayabilir ama iclerinden en makul olanlari sorariz inşallah.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 206/308 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •