Sayfa 952/999 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Siyasilerin dillerine pelesenk ettikleri meşhur emeklilik yasası bu 583 kişi 34 yaşında 2409 kişi 35-39 yaşında emekli olmuş.

Bu kadar şansı tutturmak isteyenler loto, toto, piyango oynasınlar, büyük ikramiyeyi emin olun kazanırlar.

Ben de 48 yaşımda 26 yıl 3 ay tam gün prim ödeyerek emekli oldum, en yakın telefon direğine asın beni de.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dede 1933 doğumlu olacak 20 yaşında evlenecek, oğlan 1953 doğumlu olup torun 1973 yılında doğacak yani halamın d.şşakları olursa dede, oğul ve torun aynı anda emekli olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Siyasilerin dillerine pelesenk ettikleri meşhur emeklilik yasası bu 583 kişi 34 yaşında 2409 kişi 35-39 yaşında emekli olmuş.

Bu kadar şansı tutturmak isteyenler loto, toto, piyango oynasınlar, büyük ikramiyeyi emin olun kazanırlar.

Ben de 48 yaşımda 26 yıl 3 ay tam gün prim ödeyerek emekli oldum, en yakın telefon direğine asın beni de.
    Butun bunlarin sebebi, Demirel'dir, secimi almak icin SGK'nin DNA si ile oynadi.

Peki biz ne yaptik adamin adini Universite'ye verdik.

Hala bazi saskinlar Tv'lerde bu adamin devlet adamligini anlatiyor.

Bu Milliyetci Muhafazakar kafa yapisi degismeden hic bir sey duzelmez bu ulkede.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Önceki çalışma bakanı Vedat Bilgin'in açıklaması var: Emekli olmayı bekleyen eyt'lilerin ortalama yaşı: 49,9 dur.
    https://www.bloomberght.com/bakan-bi...lamasi-2322221

eyt kanunu çıkmasaydı bile 3 yıl içinde bekleyenlerin %90 ı emekli olacaktı. Ben ve çevremdeki bir çok arkadaşım 51-52 yaşında ''erken'' emekli oldu geçen yıl.

Bilmeyenler, ya da işine gelmeyenler hâlâ 30-40 yaşında emeklilikten bahsediyor.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Ic Isleri Bakani Ali YERLIKAYA'nin gorevden alinacagina iliskin soylentiler var diyorlar.

Kaynak Ugur DUNDAR.

İsteyen herkes Demirel olsun olmasın tam 5.500 gün prim ödeyip yaşa takılmadan, 16 yaşında prim ödemeye başlayıp 31 yaşında emekli olabilirdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Seçim de EYT 'liler organize edildi, hükümete baskı yapıldı ve yeni EYT düzenlemesi yapıldı.
    Oysa on yıllar boyu 1999 yılında çıkan yasa uygulanmış ve kanıksanmıştı.

Adalet mi bu.

Daha mı iyi oldu, adalet mi tecelli etti.

Bu işi tezgahlayan akıl SGK'nın aktüerya dengesini iyi bozdu.
    Eskiden de Ekmeleddin'i aday gostermisti hem de dimi.

8. Türkiyede siyasi tacirler iktidar olmak iktidarda kalmak için ayakları yere basmayan vaatlerde bulunmayı çok seviyorlar dün eyt asla olmaz diyenler anketler iç açıcı değilse olur deyip vaatte bulunuyorlar 42 yaşında emekliliği onayan kafa bunun matematiğini yapmadan babalarının parasını dağıtır gibi para dağıtıyorlar bunun cezasını gençler çocuklar ve ülke çekiyor şimdide yollara köprülere kazık fiyatlarla beton döküyorlar bunuda şarklı kafalara kalkınma diye pazarlıyorlar batıda siyasetçiler biz yol yaptık köprü yaptık demezler bunlar devletin asli görevleridir vatandaşlarıda bunu bilirler Türkiye gibi arap ülkelerinde bunlar kalkınma olarak sokağın zevatına yediliyor

Sayfa 952/999 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •