Sayfa 965/999 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu başlığı ilk defa okuyan birisi, ulan SGK ile koyun çobanlığının ne alakası var amq demezse.
    Mudurum,

Bu konuyu sen actin, Yeni Zellanda bu kadar Afgan cobani nerden buluyor diye.

Biz de fikir seetiriyoruz is'te..

2. Rahmetlik Aysen GRUDA anlatmisti, yillar once.

Bindigi taksinin soforu,camdan kafayi uzatip, caddeden gecmeye calisan yasli bir teyzeye;

Bak, bu enisteme benzemez, tutarsa altina alir..diyor.

Yani bu sekilde gecersen ( jaywalking) isin zor.

Zeka'ya bakarmisiniz, konuya bu kadar mi damardan girilir.

Konuyu degistirelim dedik..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,051
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Siz sorsaydınız da olurdu, o zamanlarda da vardı diyeyim 46 yaş isteniyormuş.
    bu sonradan oldu, 84 girişliyim, 43 de emekli olmam lazımdı +5 yaş eklediler, 48 de emekli ettiler.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Mudurum,

Bu konuyu sen actin, Yeni Zellanda bu kadar Afgan cobani nerden buluyor diye.

Biz de fikir seetiriyoruz is'te..
    Yok yahu Konyalı çıkarttı, beyzadeler çobanlık yapamaz Afgan çoban lazım deye, sonra Zelandayı duyunca araziye uydu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    bu sonradan oldu, 84 girişliyim, 43 de emekli olmam lazımdı +5 yaş eklediler, 48 de emekli ettiler.
    En fazla 3 yıl farketmiştir, benim girişim 01/01/1985 yılı bana 18 ay girdi sadece.

Benim hesabıma göre, senin en erken emeklilik yaşın 2009 yılı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,051
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    En fazla 3 yıl farketmiştir, benim girişim 01/01/1985 yılı bana 18 ay girdi sadece.

Benim hesabıma göre, senin en erken emeklilik yaşın 2009 yılı.
    2013 de oldum..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    2013 de oldum..
    + 5 Değil + 4 Yıl, aylarıda hesap edersek 3 yıla bağlarız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

İngiltere'de 22,6 milyon, İspanya 16,2 milyon, Yunanistan'da 9,5 milyon, Romanya'da 9,3 milyon, Fransa'da 7,2 milyon, İtalya'da 7,1 milyon, Türkiye'de ise 29,3 milyon oldu.

Arada koyunlar kaynamasın, AB ülkelerinin ne kadar Afgan çobana ihtiyacı var tespit edelim.

Bilhassa İngiltere ve Fransa snop ülkelerdir derken, bizim ülkenin ahalisi olmuş lord haberim yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 965/999 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •