Sayfa 982/999 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

1. Laçkalaşmıştır çok koyulduğundan, geniş zaten, bir açıyorlar hay maşallah diyor insan. Para koyarlarken.. Kapanmasın diye araya tahta şey ederim. Zaten 3 vakte kadar bir cinnet geçiricem bu gidişle. Haberlere çıkarım artık birilerini rehin aldı mı derler, biryerleri yaktı mı derler bilmiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sanırım bir süredir konuyu inceliyorsunuz araştırmışsınız para konan yerden olsa aniden kapansa sıkıntı kopartır gider
    abi kimisi para konan yerden kimisi kart konan yerden

3.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Laçkalaşmıştır çok koyulduğundan, geniş zaten, bir açıyorlar hay maşallah diyor insan. Para koyarlarken.. Kapanmasın diye araya tahta şey ederim. Zaten 3 vakte kadar bir cinnet geçiricem bu gidişle. Haberlere çıkarım artık birilerini rehin aldı mı derler, biryerleri yaktı mı derler bilmiyorum
    son dakika...

konya da internet bağlantısı için bahçe duvarından dışarı boru çeken vatandaş internetin uzun süredir bağlanamaması üzerine cinnet geçirerek şeyini boruya sıkıştırdı, olayla ilgili incelemeler sürüyor

4. Şeyini boruya değil de. Boruyu birilerinin şeyine 👽

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    son dakika...

konya da internet bağlantısı için bahçe duvarından dışarı boru çeken vatandaş internetin uzun süredir bağlanamaması üzerine cinnet geçirerek şeyini boruya sıkıştırdı, olayla ilgili incelemeler sürüyor
    damacana sucuya kızmaz inşallah
    bir halt olacağı yok.

6. Kayseri'de eğitim uçağı düştü. 2 şehit var.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    son dakika...

Giyotin gibi kesmiş diye okudum. Budama makası gibi alet

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sanırım bir süredir konuyu inceliyorsunuz araştırmışsınız para konan yerden olsa aniden kapansa sıkıntı kopartır gider
    Başkanım varsayalım Reha başkanım cinnet geçirdi ve makinaya göz dikip dikmeye kalktı bankamatiğin giyotininin Reha başkanımın aletini kesmeye gücü yeter mi. Hızar lazım ona.

Sayfa 982/999 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •