Sayfa 522/999 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gedik trader de arıza var. Böyle olduğunda çok korkarım acaba kötü bir şey mi var diye
    Gedik komple gitmiş abi. Telefon internet hiçbir şekilde işlem yapmanın mumkunati yok

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Gedik komple gitmiş abi. Telefon internet hiçbir şekilde işlem yapmanın mumkunati yok
    KARTN askıda aracı kurumda sistem yok..

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benim en çok sevdiğim günler tahtalar arası trade anlamında kanalın içinde sörf yapabilene ekmek her zaman vardır ,
    dalgayı sevmeyen denize girmesin böyle dönemlerde.
    Yazarım ama pişti olurum, 10bin tok iki ğün de
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

tokatlı orta vade ben ykbnk haberinin satış muhabbeti düştüğü gün mal çoşkuda verilir deyip bütün malı boşalttım o günden beri orta vade aşağı hareket bekleme moduna geçtim grafımıda koydum 3.20 dolar bazlı ara destek dün oradan tepki verdi aşağıda kafamdaki seneryo çalışırsa 3.17-3.10 beklentilerim mevcut.Sen vıop çuysan bu seneryo sana kısa vade olmaz , çünkü bak yukarda dün buraya koyduğum 2 tahta pastası var piyasada bam bam aşağ yapılmıyor testere ile oyun dönüyor fiyatlamada aşağıda kalan tahtalara geçişler oluyor 1 haftadır oyunu onlarla oynuyorlar şimdilik ben yeni hikaye gelene kadar spotta trade modundayım onların girip çıktığı tahtalarda.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    perşembe cuma gibi altın ons 2280 geleceğini.....gümüş ons 29---29.50 geleceğini....veri ile birlikte buralardan yön bulacağını tahmin ediyorum.....bakalım tahminimiz tutacak mı..... global palayı ne kadar tanımışım test olsun.....
    dün akşam yazdık an itibari ile süzülme başladı....gümüş ons 30 doların altını delmeye çalışıyor.... altın daha nazik iniyor....izlemeye devam.....

6.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    KARTN askıda aracı kurumda sistem yok..
    Geçen gün de başıma abuk subuk bir iş geldi. Bilgi işlemcisi imam hatipli galiba.

7. Snko, fins iş maşallah
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SASA,0.90-96 dolar arası alınır...

Şimdi; 1.45 dolarda...

Gelirse benimdir.Güzel orta vadeli yat. olur...Yoksa canısağolsun.

HEKTAŞ a bak hele.. 2.76 dolardan ..0.45 dolara düşmüş..ENDEKSE ORTA VADELİ olarak güvenseydim..Orta vadeli olarak buradan biraz HEKTAŞ alırdım..

Sayfa 522/999 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •