-
Laçkalaşmıştır çok koyulduğundan, geniş zaten, bir açıyorlar hay maşallah diyor insan. Para koyarlarken.. Kapanmasın diye araya tahta şey ederim. Zaten 3 vakte kadar bir cinnet geçiricem bu gidişle. Haberlere çıkarım artık birilerini rehin aldı mı derler, biryerleri yaktı mı derler bilmiyorum
-

Originally Posted by
ayhan53
sanırım bir süredir konuyu inceliyorsunuz araştırmışsınız para konan yerden olsa aniden kapansa sıkıntı kopartır gider
abi kimisi para konan yerden kimisi kart konan yerden 
-

Originally Posted by
cihangirkonya
Laçkalaşmıştır çok koyulduğundan, geniş zaten, bir açıyorlar hay maşallah diyor insan. Para koyarlarken.. Kapanmasın diye araya tahta şey ederim. Zaten 3 vakte kadar bir cinnet geçiricem bu gidişle. Haberlere çıkarım artık birilerini rehin aldı mı derler, biryerleri yaktı mı derler bilmiyorum
son dakika...
konya da internet bağlantısı için bahçe duvarından dışarı boru çeken vatandaş internetin uzun süredir bağlanamaması üzerine cinnet geçirerek şeyini boruya sıkıştırdı, olayla ilgili incelemeler sürüyor
-
Şeyini boruya değil de. Boruyu birilerinin şeyine 👽
-

Originally Posted by
Batman
son dakika...
konya da internet bağlantısı için bahçe duvarından dışarı boru çeken vatandaş internetin uzun süredir bağlanamaması üzerine cinnet geçirerek şeyini boruya sıkıştırdı, olayla ilgili incelemeler sürüyor

damacana sucuya kızmaz inşallah
bir halt olacağı yok.
-
Kayseri'de eğitim uçağı düştü. 2 şehit var.
-

Originally Posted by
Batman
son dakika...

Giyotin gibi kesmiş diye okudum. Budama makası gibi alet
-

Originally Posted by
ayhan53
sanırım bir süredir konuyu inceliyorsunuz araştırmışsınız para konan yerden olsa aniden kapansa sıkıntı kopartır gider
Başkanım varsayalım Reha başkanım cinnet geçirdi ve makinaya göz dikip dikmeye kalktı bankamatiğin giyotininin Reha başkanımın aletini kesmeye gücü yeter mi. Hızar lazım ona.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri