Sayfa 988/999 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bak abdestsiz açarsın sonra 20 ye düşerse millet seni giyotin ile doğrar
    Zaten abdesti olduğu malûm değil, abdestsizi nasıl olacaksa?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

988 Sayfa 620 bin izlenme, fena değil borsa forumuna göre.

Pırasasız Dolar topiği 4 Sayfa 4 bin izlenme.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Öğretmenlik yerine saten alçı sıvamayı öğreneydi, günlük en az 3 bin gaymeyi kapardı.

Bu ahalinin kafasından benim oğlan okuyacak lafını kazıyacaksın.

Almanyaya milyonlarca işçi lâzım ama aşçı, inşaat işçisi, kaynakçı, ağır sanayi metal işçisi v.s.
    Ben oğlanı muhasebeciye verdim lise ikiden beri açıktan okudu 5-6 sene oldu. İyi tarafı eşek gibi çalışıyor gece yarısı eve geliyor bora poha takılamıyor. Maaşı da asgarî ücretin altında. İki sene önce 1/2 asgari ücret alıyordu. Beş aydır ilk defa para aldı. Enflasyon muhasebesi yüzünden para toplamaya çıkamadılar. Bu enflasyon muhasebesi ile ilgili program vs olmazsa çok sıkıntı. Evlense iki üç ay eve geç gelecek hanımı kabul eder mi.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Öğretmenlik yerine saten alçı sıvamayı öğreneydi, günlük en az 3 bin gaymeyi kapardı.

Bu ahalinin kafasından benim oğlan okuyacak lafını kazıyacaksın.

Almanyaya milyonlarca işçi lâzım ama aşçı, inşaat işçisi, kaynakçı, ağır sanayi metal işçisi v.s.
    Şuan kız çocuk için okunacak tek yer bana göre diş hekimliği. Nöbetçi yok dayağı yok. El becerisi iyi olursa birde uzmanlık olursa tıptan iyi para kazanıyor. Benim okul arkadaşım uzman diş hekimi. Her ay bir hafta on gün yurtdışı tatile gidiyor. Konya'nın elit tabaka diş hekimi. Benim küçük kız da nasip olursa tek tercih diş hekimliği olacak.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şuan kız çocuk için okunacak tek yer bana göre diş hekimliği. Nöbetçi yok dayağı yok. El becerisi iyi olursa birde uzmanlık olursa tıptan iyi para kazanıyor. Benim okul arkadaşım uzman diş hekimi. Her ay bir hafta on gün yurtdışı tatile gidiyor. Konya'nın elit tabaka diş hekimi. Benim küçük kız da nasip olursa tek tercih diş hekimliği olacak.
    Diş hekimliğinde tanınırlık çok önemli, her diş hekimi özel muayeneyi yürütemez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. Benim kayınço köyden geldi burada iki üç yer gezdi şimdi ev tadilatı A dan Z ye yapıyor. Günlük 5000 TL den aşağı kimsenin yüzüne bakmaz. Üç tane işim var parasını vereli bir sene oldu. Yarın diyip bir yıldır atlatıyor. Çok çok yoğun çalışıyor çalışacak ameie bile bulamıyor. Yevmiye 1000 TL ye.

Tavşanlı'da benim diş hekimine randevusuz gidemezsin, s.kiyle yoğurt yedirir adama.

Diğerleri muayeneyi kapatır, devlete çalışmaya gider.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Diş hekimliğinde tanınırlık çok önemli, her diş hekimi özel muayeneyi yürütemez.
    Abi ben 20 seneden fazla hastanede çalıştım. Tıp okul ve uzmanlık süreci çoğu insanın kaldıracağı bir bölüm değil. Hele ki uzmanlık, eski askerlik onun yanında pamuk kalır.

Sayfa 988/999 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •