Sayfa 35/391 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 3125 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    ABD Kenya, Mozambik veya Kırgızistan değil, nereye getiriyon Fetöyu?
    Kemal sunal gibi mesela yani,canları sıkıldıkça ne mok yapacaklarını bilmiyorlar.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Borsa Yatırımları ve Kripto varlıklardan elde edilenler dahil finansal faaliyetlerin vergilendirilmesine yönelik çalışması sürüyor -BN/Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    Kıçları sıkıştıkça nereye saldıracaklarını bilmiyorlar şaşkın ördek gibiler,kriptolara bile el attılar,kira gelirleri öncelik,mevduatlara daha el atmadılar dövize kayış olur diye,kendilerinden tek ilave yok,nasıl olsun,onlar almasını bilir yani sömürmesini,devamlı ayni palavra gelecek çok iyi olacak yola devam,devam etsinler bakalım sonları tahtalı köy nasıl olsa eninde sonunda,zaman gelir seni çıkardığın yasalarda korumaz,nede olsa yasaların başındakilerde insan kendilerine göre emirlen iş yapman bir noktaya kadar,iyi biliyorlarki karşısındaki adamın güvensiz olduğunu,anında harcar seni satar bunlar yaptı der,işte o zaman ne mok yiyeceklerini bilemediklerinden direkt taraf değiştirirler,guya kendilerine göre özel yasa peşindeler,tabiki amaç uzunu korumak,guya darbe yasasıydı öncekiler diyorlar,ulen menderes değilmiydi yasaların içine eden Atatürkün ilkelerini hiçe sayan,bu doğrultuda ülke menfaati için hazırlandı 61 anayasası,bok değiştirirsiniz yasaları.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    Borsa sert düştü 10300 cıvarı kapanış,neymiş bankalar satıcılıymış,ülen ISCTR 10 altından 16 üstüne atmış 6 ayda,bununda net getirisi %60 demek,tabiki düşecek,çünkü bunun adı kar satışları adamlar tatil hesapları yapıyor,zaten önümüz bayram,bayramda alış veriş için döviz satıcılı olur,dövizde esas cümbüş temmuzda !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Serbest kürsü
    Konu Hakkari ve kayyum meselesi,
    Adamın soy adında Sakık yazıyor ise, oturup düşünmek lazım.
    Deniyor ki YSK buna niye izin verdi?
    YSK izin vermeden önce sordu.
    Ama kifayetsizler ne dedi?
    Şimdi karşı çıkar isek hem ortalık karışır, hem de adamı meşhur ederiz.
    Seçileceği ne malum?
    Seçilirse çaresine bakarız.
    Bu kafa ile yönetilen bir ülke
    Aha şeçildi, aha kayyum.
    Soy adı Sakık olan biri ne ister ki?
    Kusura bakma güzel kardeşim. Bu ülke sınırlarını bölmeye kalkmadan yaşamayı düşünüyor isen buyur yaşa.
    İktidar hırsına bürünmüşler beni ilgilendirmez .Bu ülkenin kimseye verilecek bir karış toprağı yoktur.
    BU BÖYLE BİLİNE
    https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eemdin_Sak%C4%B1k

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik Kurban Bayramı ikramiyelerinin, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara 10 Haziran, Bağ-Kur kapsamında aylık alanlara 11 Haziran, SSK kapsamında aylık alanlara ise 12-13-14 Haziran tarihlerinde ödeneceğini bildirdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Araç muayeneleri sonunda özelleşti

16.08.2007 - 00:00 | Son Güncellenme: 16.08.2007 - 00:00

613 milyon 500 bin dolarlık ihale bedelini peşin ödeme kararıyla yüzde 10 indirimden yararlanan grup, 552 milyon 150 bin dolara, 20 yıllığına araç
    muayene istasyonlarını işletme hakkını elde etti.

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/arac-muayeneleri-sonunda-ozellesti-210698

20 yıllığına 552 milyon dolara ihale edilen araç muayene istasyonlarının kaba taslak sadece 2024 yılı geliri 947 milyon 334 bin dolar.

947.334.000* 20 yıl = 18 Milyar 946 milyon 680 bin DOLAR.

Şimşek bakan, tekrar vergiyi tabana yayacağız demedi mi? ???

Ne suç işledik nasıl bir döneme geldik, öyle bir soyulup soğana çevrildik ki!

Her şey herkesin gözleri önün de oluyor.

Şimşek bakan, vergi demişken,

Keşke 19 milyar dolarlık gelirin nasıl 552 milyon dolara özelleştirildiğini de araştırsa.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik Kurban Bayramı ikramiyelerinin, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara 10 Haziran, Bağ-Kur kapsamında aylık alanlara 11 Haziran, SSK kapsamında aylık alanlara ise 12-13-14 Haziran tarihlerinde ödeneceğini bildirdi
    İlginç,bunu neden yaptılarki,sorsan kagaşa olmasın gibi safsataları sıralarlar,emekli maaş ödemeleride erken ödemeside gündemde yok şu aralar,anlaşılan para mafiş,temmuz zam kargaşasıda böyle olacak,yani yandı gülüm keten helvası bundan sonra,hani uzun ne diyordu halkımı sokağa çıkmaması için zor zaptediyorum diyorduya,şimdi durum tersi oldu,halk bana bir kötülük yapmadan biraz daha onlara korku salmam lazım hesabında,örneğin özel anayasa ile kendisini koruma sağlamak,bu biraz zor,bohçalı hemen balıklama atlar,oğlanda atlar, ama diğerleri durumu bildiğinden kesin yaklaşmaz,zor dostum senin biletin artık kesildi,bakalım bu işin içinden nasıl çıkacaksın,tek çaresi var Allahım tez zamanda canımı alda bundan beni kurtar hesabı olur...yani bundan sonra işimiz çok zor ödemeler dengesi bakımından.

Sayfa 35/391 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •