günaydýn iyi haftalar
günaydýn iyi haftalar
RTÜK Baþkaný Ebubekir Þahin, 'Narin Güran cinayeti soruþturmasýyla ilgili Diyarbakýr 5'inci Sulh Ceza Hakimliði'nin verdiði yayýn yasaðýnýn kaldýrýlmasý kararý resmi internet sitemizde yayýmlanmýþtýr' açýklamasýnda bulundu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Apple yeni ürünlerini tanýttý ..
iPhone 16 256 gb Türkiye’de 64999, IPhone 16 Plus 256 gb 73999 tl
iPhone 16 Pro 256 gb Türkiye’de 82.999 tl , iPhone 16 pro max 256 gb 99.999 TL ‘den 13 Eylülden itibaren satýþa çýkacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
iPhone 16 Pro max 1 tb Türkiye’de 119.999 TL’den satýlacak ..
Alt tarafý bir telefon,bu telefonlan ne yapýlýr,çoðunlukla alo denilir,internete girilir,bide foto ve video çekilir,üstelik çoðunluðu bunu bile doðru dürüst yapamýyor,yani çekmesini bilmiyor,diðer telefonlarda aynisini yapýyor,özellikle çok para,marka deðeri olduðu için alýyorlar,insanlýk markayý ne yapsýn ne iþine yararki yeterki sükse olsun...zaten alt model telefonlara güncelleme vermiyorlar telefona firmasý gönderdiði sinyallerlen donmasýna sebep oluyorlar,aynen sistemini korumak için virüs sistemi yüklersin,kullaným günü bittiðinde o yüklediðin sistem virüs gibi çalýþýr sistemini kullanmaz hale getiir,sebep tekrar alsýnlar amacý taþýr aynen hepsi böyle,çýktýðý yol kapitalist sömürü sistemi, elektronik sanayisinin hepside böyle,demode olsun çöp olsun amaç,bende devamlý mal pazalýyarak daha fazla kazanayým hýrsý yeni model altýnda,oysaki çok basit bunun önüne geçmek için,desteklerini verseler cihazý devamlý yani olur tekrar almasýnada gerek olmaz,gerçekten yazýk insanlýk için,yapay zeka çýktý,bu devreler herþeyi yapabilir anlamýnda telefonunda,yada cihazýnda devamlý dðiþiklik yapma kapasitesine sahip olacak ileride,yani eski teknoloji diye bir þey kalmýyacak her zaman yenillenecek,tabiki bu durum üretici firmalarýn iþine gelmeyecek dünyada sömürü düzeni devam edecek,çünkü sistem bu,insanlýðýn acgözlülüðü,çünkü bünyesinde mevcuttur...
Yer Ýmleri