Sayfa 660/699 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. 12 aylıklar bağımsız denetimden geçmiş, 3 aylıklar bağımsız denetime tabi değil. Ama 12 aylıktan gelen denetime tabi veriler alınmamış.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ferden Yazıyı Oku

Şimdi bu paylaşımınızdaki 31 aralık 2023 tarihli nakit ve benzerleri iki farklı rakam..
    İlkinde 173.419.729 TL , diğerinde 199.543.024 TL
    Neden farklı?
    Bunlar parasal değerler..

3. Düzeltme yapılmış ve neden düzetme yapıldığı belli değil. Resmi olarak yıl sonu geçerli olması gerekiyor.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

4. Neyse...
    Dikkat çekmek istediğim nokta, işini uyduran uyduruyor, konjonktür, denetimsizlik, buna imkan sağlıyor.
    Şirkete gelince, bana göre uyutulmaya çalışılan bir cevher..
    Ben burdayım ve bekleyeceğim.
    İmar geçer umuduyla bir tarlanın ufak hissedarıyım.
    Bir daha da yazmayacağım.
    Bol kazanç dileklerimle.

5. Stok değeri 3 milyon olan Büyükçekmece arazisi 52 milyon olan enflasyon değeri de 61 milyona çıkarılmış. Bu işlem tüm kalemlerde var. Ben çok yüz göz oldum yatırımcı ilişkileri ile bir arkadaş neden düzeltmeye gidildiği sorabilirse cevap verirler. Çünkü kullanılan düzeltme endeksi ile oynanmış görünüyor.

6. "Parasal pozisyon esas alınarak net parasal pozisyon kazanç ya da kaybı hesaplanırken, genel fiyat endeksindeki değişimin, para pozisyonunun açılış bakiyesi ile kapanış bakiyesinin ağırlıklı ortalamasıyla çarpılması yöntemi kullanılır. Her iki hesap yöntemiyle ulaşılan kazanç ya da kayıp tutarı, gelir tablosunda ayrı bir kalem olarak raporlanır."

Bu kalemden geçmişe göre daha olumlu etkileniyor. Enflasyon bilanço olduğu için bu kalem eklenmeye başlamış.
    Son düzenleme : ferden; 04-06-2024 saat: 23:50.

7. karın kaynağı kambiyo karı ve daha olumlu gerçekleşen net parasal pozisyon kayıplarının olduğu görünüyor.

8. USD Cinsi:

Sayfa 660/699 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •