Sayfa 820/1003 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

devlet açığını vergi toplayarak kapatmaya çalışacağına, kendi harcamalarını kısmalıdır. en büyük harcaması da memur maaşları. asgari ücrete ara zam yapmayacak iken memura niçin zam yapacak. temmuz zammı askıya alınmalıdır. üstelik bu şekilde enflasyon çok daha kolay düşecektir.

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    devlet açığını vergi toplayarak kapatmaya çalışacağına, kendi harcamalarını kısmalıdır. en büyük harcaması da memur maaşları. asgari ücrete ara zam yapmayacak iken memura niçin zam yapacak. temmuz zammı askıya alınmalıdır. üstelik bu şekilde enflasyon çok daha kolay düşecektir.
    Seyyanen zammı iptal edip enflasyon farkını versinler a.q...

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İnternet bankacılığına girdim. Ve 31 mart 2024 tarihinde (bunu sık sık vurguluyorum. zira anlamayan arkadaşlar var) vadesiz mevduat hesabımda olan dolar miktarı kadar DDKM işlemini yaptım.
    adam ocakda 10 bin dolar şubatda 5 bin dolar daha önceki tarihlerde 35 bin dolar almıştır.. 31.mart tarihinde bakiye 50 bin dolar gözüküyordur.. onunla yapabiliyor işte.. aynı şeyi söylüyoruz..

bu arada 32.61 giriş güzel denk gelmiş.. yüksekten bozuldu dolar..ondan bir saat önce 32.20 civarıydı..

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    adam ocakda 10 bin dolar şubatda 5 bin dolar daha önceki tarihlerde 35 bin dolar almıştır.. 31.mart tarihinde bakiye 50 bin dolar gözüküyordur.. onunla yapabiliyor işte.. aynı şeyi söylüyoruz..

bu arada 32.61 giriş güzel denk gelmiş.. yüksekten bozuldu dolar..ondan bir saat önce 32.20 civarıydı..
    Tamam ama hesapta cash para olarak gözükecek. Yani bir şeye fona falan bağlı olmayacak. Eğer cash para ise zaten sorun yok.

5.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    biste vergi koymak aptallıktan başka birşey değildir. daha önce konmuştu, sonra paşa paşa kaldırdılar. zira bizim borsa kazan kazan yeri değildir. 2013 de bist 500 dolar iken bugün 350 dolarlarda. totalde 10 yıl öncesine göre zarar söz konusu. kazanan bir kesimin parasına göz dikilmişse, bu yanlış olur. zira bu kesim şansına kazanmıyor. riskine göre kazancını doğru hesap ettiği için kazanıyor. riski ve vergisi olan borsa yerine doğrudan vergisiz dolara yönelebilir. eğer borsaya vergi konacaksa döviz ve altına da vergi konmalıdır.
    mesela ben yurt dışı hisse piyasalarına yatırımı araştırmış, vergi olduğu için vazgeçmiştim. eğer şimdi vergi gelecek ise abd hisse yatırım fonları cazip olacaktır.
    bu arada yeni halka arzlarda vergi haberi ile son bulmuştur. bu milletin finansal okuryazarlığı zayıf olsa da, keriz de değil.
    Döviz ve altın alımında vergi var zaten binde 2

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Döviz ve altın alımında vergi var zaten binde 2
    altında yok vergi..

7. 1 yıllık ddkkm yapmak mantikli olurmu diye düşünüyorum.Bunlar bu işi yakında bitirecek ( biraz daha devam etse de ) % 40 stopajsız faizi kesin düşürürler.

8.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    altında yok vergi..
    altında yok doğru Swift key kullanıyorum hızlı yazarken kafasına göre otomatik dolduruyor böyle yanlışlıklar oluyor

Sayfa 820/1003 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •