Sayfa 824/1003 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. Eksi puanla üniversiteli yapıp Vietnam'dan işçi getiriyoruz!

GYODER'in Ankara'da ilkini düzenlediği gayrimenkul zirvesinde konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, sektörde eleman sıkıntısı yaşandığını belirterek, "Senede 3 milyon gencimizi üniversiteye sevk ediyoruz. Sınavı o kadar kolaylaştırıyoruz ki; eksi puan alan öğrencileri üniversiteye alıyoruz. O sebeple şantiyelerde çalıştıracak usta, işçi, operatör bulamıyoruz. Türkiye'den yurt dışına çalışan götürmeyi bırakın, şantiyelerimize Vietnam'dan, Filipinler'den insan getirmeye başladı.

Kaynak : Türkiye

Torpille işe giren düz Memur 1200 dolar maaş alırsa, TC de asgari ücret tüm komşusu olduğu ülkelerden fazla olusa olacağı bu...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Eksi puanla üniversiteli yapıp Vietnam'dan işçi getiriyoruz!

GYODER'in Ankara'da ilkini düzenlediği gayrimenkul zirvesinde konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, sektörde eleman sıkıntısı yaşandığını belirterek, "Senede 3 milyon gencimizi üniversiteye sevk ediyoruz. Sınavı o kadar kolaylaştırıyoruz ki; eksi puan alan öğrencileri üniversiteye alıyoruz. O sebeple şantiyelerde çalıştıracak usta, işçi, operatör bulamıyoruz. Türkiye'den yurt dışına çalışan götürmeyi bırakın, şantiyelerimize Vietnam'dan, Filipinler'den insan getirmeye başladı.

Kaynak : Türkiye

Torpille işe giren düz Memur 1200 dolar maaş alırsa, TC de asgari ücret tüm komşusu olduğu ülkelerden fazla olusa olacağı bu...
    ideolojik ve seçim için uygulanan politikalar sonucunda gelinen nokta bu. ideolojik olarak her tarafa imam hatip okulları açıldı. ve cami hocalarının maaşları çok artırıldı. oysa hiç maaş bağlanmadan yapılacak bir iş. camiye gidenler arasında bu konuda en bilgili olanın arkasında saf tutulur. en rahat iş. hem 5 vakit namazını kendin için kılıyorsun, hem de maaş alıyorsun. sanat okuluna çocuğunu gönderen kesim imam hatipe gönderdi. haklı olarak. böylece sanat okullarının öğrencisi azaldı, kaliteli hocaları emekli oldu, yerine yenisi yetiştirilmeyince sanayici şimdi ağlıyor. hala birileri cesaretle çıkıp, ya bu kadar imam hatipe gerek yok, bunların en azından bir kısmının kapatılıp sanat okulu(teknik okul) açalım diyen yok. ağlayın ulan.

3. Eşimin 6000 usd hesabı vardı banka komik bir oranla mevduata bağlamış kendisinin haberi de yok girip bakmamış kaç aydır.Bugün şubeye gönderdim ddkkm hesabı açması için artık yapamiyoruz sistem kapalı vs bir sürü bahane sonra ben görüstüm telefonda mt ile işi bildiğimi anlayınca tamam dedi 3 aylık açarız hayır dedim 1 yıllık açacaksınız telefonu kapattım şubede yine eşime kelime oyunları yapıp paranızı tl ye çevirelim 40 faiz alacağınıza merkezden size özel onay alayım 48 faizle mevduat yapalım vade sonunda da o günün kuruyla yine dolar alırsıniz demişler yine devreye girdim bu sefer biraz ağır konuştum nihayetinde ddkkm hesabını açtırdım vade 12 ay oran %40

4. Benzin grubunda 1 lira 25 kuruş,

Motorin grubunda ise 1 lira 21 kuruş indirim uygulanacak.

İnidirim bu geceden itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.

Hadi iyisiniz...

5. MB başkanı Karahan: KKM de KUR FARKI BEKLEMİYORUZ...

KKM den ÇIKIŞLAR CİDDİ ANLAMDA LİKİLİTE FAZLASI oluşturuyor....

20224 ve öncesi KKM lerde kur farkı yok. EKONOMİ gazetesi

Dün benim yazdığım gibi Bir de DDKKM den çıkış olsa bunları ne yapacağız anlamına mı geliyor?

6.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    İnşallah dediğiniz gibi olur..Ama bu sene çok önemli şeylere gebe gibi. Temenni kolay atlatılsın.Yaşayıp göreceğiz kısmetse..
    Kolay yok kolay yok.. Bunlar adamı öldürür öldürür diriltir..

7.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Diger grupta bir arkadaş yazmış mantıklı geldi.

Merkez Bankası kendi eliyle bilerek ve isteyerek kurları çıkardı

ihracat, turizm ve cari açık dengeleri için aşırı düşük kalmıştı kur

sonsuza kadar Doların 32.20'de mi kalacağını sanıyordunuz

artık merkezin yeni rezerv toplama noktası

32.20-32.30'dan

32.50-32.60 aralığına geçti

ay ve ay bu aralık daha da yükselecektir

yeni ay ve hemen ay başında bu yükselişi gerçekleştirdiler

ama ana plan belli mevduat faizi yani aylık yüzde 4'den daha fazla yükselmeyecek dolar kuru

son 3 ayda sadece yüzde 4 artan bir dolar kuru var

bunun da yüzde 1'lik artışı sadece bugün geldi

özetle çok düşük kalmıştı kur oldukça normal hafif yükseltilmesi

Merkezin hareketi olduğunu nasıl anlıyorum derseniz de

32.50'nin altına düşürmüyor 32.60'ın üstüne de çıkarmıyorlar
    Yoo hiç bir şey sanmıyorduk..

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Türkiye Gazetesi
    @turkiyegazetesi
    ·
    13s
    �� Tasarruf paketinde ikinci safhaya geçiliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı: Kripto ve borsadaki varlıklara vergi geliyor.
    Adam ağzı ile alım satımda ufak bir vergi(komisyon) alınacak dedi..

Sayfa 824/1003 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •