Sayfa 557/709 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 5666 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. bu da şimdiye kadar açıklana Q1 sonuçları:

https://www.bmd.com.tr/application/f...C24_KARLAR.pdf

2.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    sen neyin kafasını yaşıyorsun devayı kötülemekten başka işin yok mu senin deva borsada işlem görüyor biliyorsun değil mi borsada bu hafta insanlar kan ağlıyor sebebini de biliyorsun değil mi sabah akşam kötülediğin kağıdın anlık fiyatı 92 TL bu haftaki performansı an itibariyle % 0,60 pozitif bu hafta koç holding % 8,2 düşmüş for oto % 7 düşmüş tüpraş % 6,60 düşmüş Enerjisa & 6,2 düşmüş Sahol % 2,6 düşmüş hadi bu haftayı da geç mayıs ayından porföyünde devadan daha iyi performans gösteren hissen var mı neyin peşindesin anlamadım 3 hafta önce kağıt 73 lirayken dahda düşecek diye yazmışsın geçmiş gönderilerinden bulabilirsin silmemişsin
    üslübunu düzeltmen gerekiyor. devayı kutsallaştırmışsın herkeste senin gibi kutsallaştırsın istiyorsun. senin gibi düşünmek zorunda değilim. düşünmeyeceğimde. kötülemiyorum, olanın dışında birşeyi dile getirmiyorum. Deva=devre kesici.

3.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    üslübunu düzeltmen gerekiyor. devayı kutsallaştırmışsın herkeste senin gibi kutsallaştırsın istiyorsun. senin gibi düşünmek zorunda değilim. düşünmeyeceğimde. kötülemiyorum, olanın dışında birşeyi dile getirmiyorum. Deva=devre kesici.
    kardeş anladık, sevmek ya da övmek zorunda değilsin...görüşünü de defalarca yazdın daha önce..her gün gelip yok devre kesecek, yok oraya düşecek, yok bezdirecek vs yazmanın anlamı ne?

burası deva başlığı değil mi? deva alanlar ya da almayı düşünenler yazıyor burada...hayır bist30 olsa vadelide açığa satma imkanı vs olsa diyeceğim ki açık yapmışsın kötülüyorsun....bist100 dışı bir hisseyi her gün başlığında kötülemenin anlamı ne?

tırcılar lokaline girip, tırcılar öyledir, böyledir diye konuşabilir misin? yaptığın saçmalık başka bir şey değil...burada seviye fana değildir, yoksa sıradan bir hisse başlığında olsan şimdiye çok küfür yemiştin...burada olmuyor diye de şeyini çıkarma.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    kardeş anladık, sevmek ya da övmek zorunda değilsin...görüşünü de defalarca yazdın daha önce..her gün gelip yok devre kesecek, yok oraya düşecek, yok bezdirecek vs yazmanın anlamı ne?

burası deva başlığı değil mi? deva alanlar ya da almayı düünenler yazıyor burada...hayır bist30 olsa vadelide açığa satma imkanı vs olsa diyeceğim ki açık yapmışsın kötülüyorsun....bist100 dışı bir hisseyi her gün başlığında kötülemenin anlamı ne?

tırcılar lokaline girip, tırcılar öyledir, böyledir diye konuşabilir misin? yaptığın saçmalık başka bir şey değil...burada seviye fana değildir, yoksa sıradan bir hisse balığında olsan şimdiye çok küfür yemiştin...burada olmuyor diye de şeyini çıkarma.
    tamam üstadlar tamam hocalarım. bundan sonra düşüyor demeyeceğim. negatif yükseliş falan diyeceğim. yoksa siz hisse güzellemesi yapmıyorum diye bana epey yükleneceksiniz. Deva Fiyatı düşmüyor Negatif yüsekliyor, tüm sözlerimi geri alıyorum. Sanki Ben yönetiyorum Fiyatı da ben düşürüyorum. Fiyat düştükçe sağa sola sarıyorsunuz. Küfür konusuna gelince yürek ister.

5.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    tamam üstadlar tamam hocalarım. bundan sonra düşüyor demeyeceğim. negatif yükseliş falan diyeceğim. yoksa siz hisse güzellemesi yapmıyorum diye bana epey yükleneceksiniz. Deva Fiyatı düşmüyor Negatif yüsekliyor, tüm sözlerimi geri alıyorum. Sanki Ben yönetiyorum Fiyatı da ben düşürüyorum. Fiyat düştükçe sağa sola sarıyorsunuz. Küfür konusuna gelince yürek ister.
    geçekten insanların sabrını zorluyorsun hissenin fiyatı üzerinde yazıyor okuma yazması olan herkes oradan fiyatı okur değişimi görür senin düşüyor diye gelip her eksi olduğu an yazmana gerek yok şirket hakkında düştü çıktı dışında yazacak bir şeyin varsa gel yaz burada yaz ona kimse bir şey demiyor gelip hisse düştüğü her gün düşüyor devre kesmeye gidiyor diye yazıp insanları yoruyorsun vaktini çalıyorsun şirket hakkında olumsuz bir gelişme varsa yaz engin bilgilerinde bizi bilgilendir yorma insanları.

6.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    geçekten insanların sabrını zorluyorsun hissenin fiyatı üzerinde yazıyor okuma yazması olan herkes oradan fiyatı okur değişimi görür senin düşüyor diye gelip her eksi olduğu an yazmana gerek yok şirket hakkında düştü çıktı dışında yazacak bir şeyin varsa gel yaz burada yaz ona kimse bir şey demiyor gelip hisse düştüğü her gün düşüyor devre kesmeye gidiyor diye yazıp insanları yoruyorsun vaktini çalıyorsun şirket hakkında olumsuz bir gelişme varsa yaz engin bilgilerinde bizi bilgilendir yorma insanları.
    Tamam anlaştık. Bundan sonra sadece güzel şeyler yazacağım. okuyanlar etkilenir alır belki .

7. ......

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Tamam anlaştık. Bundan sonra sadece güzel şeyler yazacağım. okuyanlar etkilenir alır belki .
    Tüm yazılanlardan bunumu anladın hissenin ne kadar insanları bezdirdiği can sıktığı herkesçe biliniyor ama burdaki kimse günübirlik hareketlere takılmıyor, sende bunu anlamıyorsun bu yazdıklarınla kimseye faydanda olmuyor
    Ben daha çok teknikle iş yaptığım halde bugün ülkein tavan gideceği belli olduğu halde devayı satıp geçmedim misal mgros haftaya dahada güzelleşecek ama deva çok sığ 5 dakikada tavan tBan yaptırması an meselesi bu yüzden kalın bir lotu burda bırakıyorum
    ytd deli saçmasıdır

8.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Tüm yazılanlardan bunumu anladın hissenin ne kadar insanları bezdirdiği can sıktığı herkesçe biliniyor ama burdaki kimse günübirlik hareketlere takılmıyor, sende bunu anlamıyorsun bu yazdıklarınla kimseye faydanda olmuyor
    Ben daha çok teknikle iş yaptığım halde bugün ülkein tavan gideceği belli olduğu halde devayı satıp geçmedim misal mgros haftaya dahada güzelleşecek ama deva çok sığ 5 dakikada tavan tBan yaptırması an meselesi bu yüzden kalın bir lotu burda bırakıyorum
    beni değil hisseyi eleştirin, birşeyler öğrenelim bizde. Tahtada gördüğünüzü burada yazıyorum diye bu kadar tepki göstermeniz abes. Beni hedef alan gönderilerle forumu da kirletmeyin diye, dikkate alıp cevap vermiyorum bu dakikadan sonra. İyi forumlar.
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 06-06-2024 saat: 18:24.

Sayfa 557/709 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •