Sayfa 173/367 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 2930 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Pazartesi için inşaAllah eklerim. Şu anda bilgisayarı kaldırdım...

Hafta sonu Ankara 'ya gidiyorum. Kızımı alıp geleceğim...

İnşaAllah pazartesi erken dönebilirsem vaktinde tabloyu paylaşırım. Gecikirsem de ne zaman evde olur ve müsait olursam paylaşırım inşaAllah...
     Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Üstadım bir de snica rica etsem olur mu.
    SM-N985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    838
    Yolunuz açık olsun üstad hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun...

Teşekkürler...

Çok şükür az önce Ankara 'ya geldik...

Çok şiddetli yağmur ve dolu var. Zor günde gelmişim. Çok zorlandık ama çok şükür şimdi gideceğimiz yere ulaştık...
     Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Yolunuz açık olsun üstad hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkürler...

Çok şükür az önce Ankara 'ya geldik...

Çok şiddetli yağmur ve dolu var. Zor günde gelmişim. Çok zorlandık ama çok şükür şimdi gideceğimiz yere ulaştık...

Hayırlı yolculuklar hocam, Ankara'da kaçıncı sel oluyor, hatta bizim buradaki bazı ilçelerde de sel oldu, bizim ilçede 2 aydan fazla süredir hiç yağış yok desek yeridir, dün tarladaki ağaç fidanlarını suladık, abimle ikimiz resmen pert olduk, toprak beton gibi, kazmayı yere vuruyorsun geri sekiyor, tabi bu durumda bizden tarla sürme parası alıpta tarlayı 3-5 cm derinlikte çapalayan traktörçülerin payı büyük...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Teşekkür ederim Lütfü...

Dün sele ve doluya yakalandık, bugün şimdilik çok güzel bahar havası var. Güneşli ve hafif serin. Kısmetse yarın sabah tekrar dönüş için yola çıkarız inşaAllah...

Gaziantep bıraktığımızda aşırı sıcaktı ama sanırım bugün orası da serinlemiştir...

İşini düzgün yapıp, aldığı parayı helalinden hak eden ve bunu umursayan kalmadığı için mâlesef her iş bastan savma ve geçiştirme şeklinde. Yutturdum, kâr ettim diyorlar ama sonunda kendileri zararlı çıkacak. Ben yıllardır sürdürmüyorum. Dünya kadar para alıyorlar ve hiç memnun değildim. Şimdi bedavadan kendileri sürüyor. Ot olmasın diye sürüyorlar...!

Madem sürmek bu kadar ucuz bir şey miş, ben para verirken adam gibi sürseler ve makul ücret isteseler olmaz mıydı...?!
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hayırlı yolculuklar hocam, Ankara'da kaçıncı sel oluyor, hatta bizim buradaki bazı ilçelerde de sel oldu, bizim ilçede 2 aydan fazla süredir hiç yağış yok desek yeridir, dün tarladaki ağaç fidanlarını suladık, abimle ikimiz resmen pert olduk, toprak beton gibi, kazmayı yere vuruyorsun geri sekiyor, tabi bu durumda bizden tarla sürme parası alıpta tarlayı 3-5 cm derinlikte çapalayan traktörçülerin payı büyük...

6. İyi insan az, işini iyi yapan insan çok daha az, malum tarlayı biraz mecburiyetten meyve ağaçları yüzünden ektik, ama sabrım fazlasıyla doldu taştı, 2.5 dönüm yer için traktör alacak olsam bile traktörü koyacak yer yok, millet zaten dediğiniz gibi hepten dolandırıcı, yalancı sahtekar, adam tarlayı sözde sürdü, daha da bir sürü işlem için söz verdi ve onları yapmadı, tarla o kadar kötü durumdaydı dün resmen abimle ikimiz geberdik, sırf suyu taşımak naylon boru aradık çoğu yerde yoktu olanlar zaten faiş fiyat neyse el mecbur kazık yediğimi bile bile aldık, ama o hortumla ve kazma/kürek iki kişi hiç durmadan 5 saat fidanlara karık açıp suladık, eğer bu haftada sulamamış olsaydık gelen sıcak dalgası fidanlara çok zarar verdi ve geçen yılın onca emeği de giderdi, şimdilik zor kısmı bitti diyemem ama bitmeye az kaldı

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Lütfü...

Dün sele ve doluya yakalandık, bugün şimdilik çok güzel bahar havası var. Güneşli ve hafif serin. Kısmetse yarın sabah tekrar dönüş için yola çıkarız inşaAllah...

Gaziantep bıraktığımızda aşırı sıcaktı ama sanırım bugün orası da serinlemiştir...

İşini düzgün yapıp, aldığı parayı helalinden hak eden ve bunu umursayan kalmadığı için mâlesef her iş bastan savma ve geçiştirme şeklinde. Yutturdum, kâr ettim diyorlar ama sonunda kendileri zararlı çıkacak. Ben yıllardır sürdürmüyorum. Dünya kadar para alıyorlar ve hiç memnun değildim. Şimdi bedavadan kendileri sürüyor. Ot olmasın diye sürüyorlar...!

Madem sürmek bu kadar ucuz bir şey miş, ben para verirken adam gibi sürseler ve makul ücret isteseler olmaz mıydı...?!

hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Hayırlı yolculuklar üstad, evlada kavuştun gözün aydın.
    Benim de çocuk ve torunlar geldi dün akşam süpriz oldu bize de.

8. Lütfü hocam sana da kolay gelsin bu kadar olumsuzluk arasında çabalarının karşılığını alırsın inşallah.

Sayfa 173/367 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •