Sayfa 561/719 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 5745 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

https://www.swissmedic.ch/dam/swissm..._31012021.xlsx

İsviçre de Dapagliflozin ve Ticagrelor için başvurularımız var. Hayırlı olsun

https://www.ilacabak.com/forziga-10-...i-tablet-17296 (Ülkemizde ilacımız yok)
    https://www.ilacabak.com/tigrelo-90-...i-tablet-29481
    Son düzenleme : ugurkaptan; 10-06-2024 saat: 16:31.

Alıntı Originally Posted by deniz güneş Yazıyı Oku
    514 bin lot a1 capital tarafından
    satıldı aynı kurum 5 milyon lot
    cemtas aldı bu tahtada pek
    görünmez !
    Takas ında olmayan lotlar
    Info dan virman olabilir
    sadece benim tahminim
    benim gözlemim
    yat fonu satışı
    yanılmışım
    aynı gün
    cemts ta alınan 5 milyon lot
    yat fonuna alınmış
    deva satmış cemts almış
    yatırım fonuna
    gerçekten yazık
    ne denir ki
    allah akıl fikir versin
    yenilgi yılları, iyi bir okuldur

3. Gelen bilançolar evlere şenlik, bu hengame den nasıl çıkacağız yakında göreceğiz.

4. Bu ortamda +1 milyon 1Ç bilançosu DEVA yı olumlu ayrıştırır, özellikle de gelecek dönem bilaço beklentilerini yükseklere çıkaracaktır.İlk aşamada 106 zirvesi geçilir, sonrasında çok iyi fiyatlara gelecektir,eğer M.Şimşek propramında bozulma,erken seçim, dış gerginlikler v.b olumsuz faktörler risk algılarını bozmaz ise.

5.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Gelen bilançolar evlere şenlik, bu hengame den nasıl çıkacağız yakında göreceğiz.
    Diğer şirketlerin kötü bilançolarınıda biz mi dert edelim diğerleri kötü geliyor deva iyi gelince deva millete çölde vaha gibi gözükecek

6. tarihinin en iyi bilançosunu açıkladı durum ortada, önceki yıla parelel bilanço veya düşük bilançoyu düşünemiyorum maalesef bizimle eğlenen bir spek var nereye kadar sürdürür bu baskıyı göreceğiz, belki genel kurul toplantısı bekleniyor bilerek baskı yapılıyor önemli kararlar alınacak belkide.

Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    Diğer şirketlerin kötü bilançolarınıda biz mi dert edelim diğerleri kötü geliyor deva iyi gelince deva millete çölde vaha gibi gözükecek

Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    tarihinin en iyi bilançosunu açıkladı durum ortada, önceki yıla parelel bilanço veya düşük bilançoyu düşünemiyorum maalesef bizimle eğlenen bir spek var nereye kadar sürdürür bu baskıyı göreceğiz, belki genel kurul toplantısı bekleniyor bilerek baskı yapılıyor önemli kararlar alınacak belkide.
    Gündem belli ve kamuya açıklanmış durumda zaten. Ne gibi bir sürpriz olabilir ki?

8.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Gündem belli ve kamuya açıklanmış durumda zaten. Ne gibi bir sürpriz olabilir ki?
    burada hesapladılar kurumlar 400m geldi ama yüzde 30 kar marjı ile gelmesi gereken bilanço 4 milyar hasılatın yüzde 30 u şeklinde 1m veya 1.2 m şeklinde bekliyor forumdaşlar. genel kurulda önemli bir karar açıklarlar bu bir sürpriz etkisi yaratır mı onu düşünüyorum

Sayfa 561/719 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •