Originally Posted by *Bozkurt Bence akşam pazarı ucuzluğu olur diye tahmin ediyorum, tutar tutmaz bilemem i.......senin petkim düşecek gibi.......
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 i.......senin petkim düşecek gibi....... Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda dayucuğum Naptın petko şortlarını erkenden kapatmıştın yanlış hatırlamıyorsam
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 i.......senin petkim düşecek gibi....... uğraşmayın petkoyla 10 yıl önceki fiyatla fiyatlanıyor 0,60 cent daha nereye düşsün...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt El turco abi senin petkoya basıyorlar pek fazla bir hacim yok. olur öyle arada.
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by *Bozkurt Maacit abi robotunu yağladın mı, 2 dakka sonra süpersonic hızlı hareketler görebilürüz Longcuları topladı hadi bakalım kafese mi diyecek..aşağıda biraz daha gidecek yer var gibi.
Hisse aldık battık Vob yabtık paraları katladık
Originally Posted by *Bozkurt Hisse aldık battık Vob yabtık paraları katladık Bozkurt dayım kaç tane sığır yedirecen tüm foruma bir tane yetmez. Üç beş tane kes de milletin karnı doysun.
Alper yeğenime bir şeyler olmuş saksı mı düştü ki. Viob da kara murat gibi işlem yapardı. Çok ceviz yiyince akıllandı. Tıbben cevizin faydasının görmüş olduk.
Forum Rules
Yer İmleri