-
Borsada para kazanmak uzaya asansör yapmaktan zor herhalde yeni yatırımcılar ne yapıyorlar acaba.
-

Originally Posted by
MKELES
Borsada para kazanmak uzaya asansör yapmakt buan zor herhalde yeni yatırımcılar ne yapıyorlar acaba.
Borsaya girenlere bedava mendil dağıtmak lazım kolilerce her gün ağlıyorlar. Bir çok kağıt TL bazlı 2022-2023 fiyatlarında. Yeni halka arzlar bile ertesi gün dip oluyor.
-

Originally Posted by
MKELES
Borsada para kazanmak uzaya asansör yapmaktan zor herhalde yeni yatırımcılar ne yapıyorlar acaba.

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Borsaya girenlere bedava mendil dağıtmak lazım kolilerce her gün ağlıyorlar. Bir çok kağıt TL bazlı 2022-2023 fiyatlarında. Yeni halka arzlar bile ertesi gün dip oluyor.
https://x.com/EconomistAdam/status/1...9NS3HyyCw&s=08
borsa da yeni yatırımcının durumu, eskide aynı gerçi
-

Originally Posted by
Batman
Ben başka türlü hayal etmiştim.
[emoji3]
-
24+25-26-27 borsa mortingen[emoji23]
-
Nereye dönersen dön kestane gara oğlanlar tarafından kabak gibi. Her türlü tecavüz ediyorlar. Benim çocukluğumda borsa dedin mi herkes batak anlardır. Her hâlde bu dönemde öyle anılacak. Öyle kağıtlar var ki torunu bile göremez bir daha o fiyatları.
-
Koyun besleyenlere tavuk gibi kene yiyen kanatlı besleme şartı getirilse iyi olur. Onlar keneyi yer. Soğanın bazı dengelerini yerine getirmek lazım.
-

Originally Posted by
heval
Walla Bu Millete Böyle İktidar lazımmış....
Adam Lise mezunu özel sektöre göre kebap yapan bu tip
Memuruna min 1500 USD Maaş ; Yerli Yabancı farketmez
Dövize %40 faiz , verebilmek için geldi Ekonominin Kalbi Borsayı haraca bağlamaya çalışıyor...

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Nereye dönersen dön kestane gara oğlanlar tarafından kabak gibi. Her türlü tecavüz ediyorlar. Benim çocukluğumda borsa dedin mi herkes batak anlardır. Her hâlde bu dönemde öyle anılacak. Öyle kağıtlar var ki torunu bile göremez bir daha o fiyatları.
Basit 4 işlem bile bilmeyen Meuruna 1500 -2000 USD Maaş verebilmek için bzim ekmek teknesinin a.q...lar...
Neyse böyle halka böyle adam lazım a.q...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri